Terug

ZAO concealer (28)

Filters

ZAO Concealer

De ZAO concealer is een van de  ZAO gezichtsmake-up producten. Een ZAO concealer  gebruik je om oneffenheden weg te werken zoals kringen en wallen onder de ogen, puistjes en rode vlekjes.

Hoe gebruik je een concealer?

Nadat je de huid mooi egaal hebt gemaakt met een foundation, ga je aan de slag met je Concealer. Een ZAO concealer heeft meer dek kracht dan een foundation en kan je plaatselijk gebruiken. Kies altijd een tintje lichter van foundation. Gebruik je ZAO concealer altijd rondom de ogen en op oneffenheden. Breng het heel dun aan op de huid. gebruik hier de ring vinger voor. De ringvinger geeft namelijk minder druk en hierdoor krijg je minder snel rimpeltjes romdom de ogen. Breng het met kloppende bewegingen aan op de huid. Als je te veel wrijft dan wrijf je het er meer in dan dat het gedeelte wat je wilt camoufleren minder zichtbaar wordt. (Concealer aanbrengen)

Meer over ZAO

ZAO make-up is een make-up merk met 100% natuurlijke ingrediënten*!

ZAO make-up & Bamboe

Bij ZAO make-up zijn ze dol op bamboe! De eigen identiteit wordt al jaren weer gegeven in de sterke symboliek die al eeuwen lang in verband wordt gebracht met deze plant. Bamboe is bekend om zijn flexibiliteit en vermogen om te buigen zonde rooit te breken. Het heeft een holle binnenkant die de zoektocht symboliseert naar spiritualiteit en bescheidenheid, terwijl de wortelstokken vruchtbaarheid suggereren en de belofte van een gelukkige familie!

Bamboe is een heel duurzame grondstof omdat het de ultieme koolstofdioxide opslag is. De uitzonderlijke groei en de lage impact op het milieu maken het een van de meest milieuvriendelijke planten ter wereld. 

Geboeid door de symbolische en unieke eigenschappen, hebben ze bij ZAO make-up ook navulbare verpakkingen ontworpen van bamboe. Waardoor ze sterke en duurzame producten aanbieden.

Naast duurzaamheid is bamboe ongelooflijk rijk aan biologische silica. Silica kan je uit bamboe krijgen in de vorm van poeder, maceraat en hydrolaat. Dit ingrediënt is een essentieel voor de aanmaak van collageen dat nodig is voor een mooie soepele en veerkrachtige huid. Daarom is bamboe in alle ZAO make-up producten aanwezig!

ZAO make-up & Ecocert

ZAO make-up is sinds 2011 geheel 100% natuurlijk*, veganistisch en bio-gecertificeerd door Ecocert

* muv de nagellak. Die is wel 10-free, dus zonder 10 schadelijke ingrediënten die je wel in andere nagellak producten vindt!!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »