Terug

Striplac Reinigingspads (1)

Filters

Met de Striplac reinigingspads mooie glanzende nagels

Met de Striplac reinigingspads verwijder je het laatste plakkerige laagje van de Striplac. Het voedt de nagel en geeft het een mooi glans met de Striplac Reinigingspads!

Striplac nagellak is de meest innovatieve nagellak van dit moment. En zij waren de eerste nagellak die eruit ziet als gellak. Ze hebben de voordelen van gellak zoals een mooie glans en het blijft langer mooi dan normale nagellak,  maar het heeft niet de nadelen die gellak heeft. Zoals het afweken (afsoaken) van de nagellak met aceton. Dit droogt namelijk de nagelplaat erg uit. Striplac haal je eraf als een vliesje. 

Striplac hard je uit met een led lamp en blijft daarna ongeveer 10-12 dagen super mooi zitten. Het bijzondere daarbij is dat Striplac zich door zijn romige consistentie eenvoudig laat aanbrengen. Dat is dus het perfecte lakken, ook voor beginners.

Naast de Striplac kleuren en Starterskits bieden wij u aanvullende Striplac verzorgingsproducten aan, waarmee u de nagels die gelakt zijn met Striplac nog beter kunt verzorgen en nog mooiere gelakte nagels krijgt. 

Diverse Striplac nagellak producten die je nodig hebt met het aanbrengen van de nagellak:

 

Striplac nagellak kopen bij viva donna

Wat heb je nodig bij het aanbrengen van Striplac reinigingspads nagellak?

Het liefste zou jij natuurlijk je nagellak of Striplac willen opbrengen als een professional. Nou, dan kan jij ook hoor. We gaan je vertellen hoe je het mooiste de Striplac opbrengt.  Striplac laat zich door zijn romige consistentie eenvoudig laat aanbrengen. Dat is dus het perfecte lakken, ook voor beginners.

 • Kleur striplac
 • Polijst vijl
 • Topcoat
 • ledlamp
 • Striplac reinigingspads  

 

 Hoe breng je Striplac nagellak aan? 

 • Polijst alle nagels zorgvuldig.
 • Open het Striplac flesje. Er zit een kwastje aan. Er mag geen grote druppen aan dit kwastje hangen dus draai het kwastje in de opening van het flesje. ( Smeer het niet aan de rand af want dan krijg je na verloop van tijd  het flesje niet meer open en wordt het een knoeiboel. Ze het kwastje op de nagelplaat ongeveer 3 mm van de nagelriem af. Schuif het kwastje 2 mm op naar de nagelriem toe en trek hem daarna in tegengestelde richting naar de nagelpunt. Doe dit 3 keer zodat de hele nagel mooi gelakt is. Hard de lak nu op de hoogste stand uit. Doe dit bij iedere nagel.
 • Breng de topcoat aan op iedere nagel en hard de lak weer uit onder de lamp op de hoogste stand.
 • Er zit nu nog een plakkerig laagje op de nagelplaat, die kan je verwijderen met de reinigingspads.
 • En klaar zijn je mooie nagels.

Striplac nagellak verwijder je zo! 

 • Peelen, De nagellak eraf “peelen”is eigenlijk net zo als bij de Striplac 1.0. Je kan de laklaag eraf trekken als een vliesje. Je kan de nagellak een beetje opwippen aan de zijkant van de nagel en dan verwijder je het heel gemakkelijk. Maar let op! Je mag hier de nagelplaat niet mee beschadigen. Het moet echt soepel gaan. Anders moet je de Striplac Peel Off activator gebruiken! Breng voor je gaat slapen een laagje Peel off activator aan op de Striplac en ga slapen. Als de laklaag nog niet goed los laat herhaal het dan nogmaals. Hierna verwijder je de lak laag als een vliesje zonder de nagelplaat te beschadigen.
 • Soaken, Het is nieuwe dat je ook de Striplac van de nagelplaat kan “soaken”. “Soaken” betekent letterlijk afweken. Dit werkt iets sneller dan het “peelen”. Je hebt hier de Striplac Wraps  en de Striplac Liquid  voor nodig. Breng de Liquid aan op een wrap en vouw deze over de Striplac laag heen. Laat het ongeveer 10- 15 minuten inweken en je veegt de laklaag er zo weer vanaf!

 

Meer info over Striplac van Alessandro!

Alessandro was de eerste die met een nagellak kwam die je als een nagellak kan verwijderen, langer blijft zitten dan de gewone nagellak en zijn mooie glans behoudt gedurende de tijd dat de nagellak op je nagels zit. Dit was de Striplac.
 

Inmiddels is de Striplac al weer vernieuwd en blijft het nog langer zitten. Heb je nog maar 1 kleur lak laagje nodig en gebruik je alleen een topcoat en geen basecoat meer!. Verder kan je het verwijderen door het ad te peelen en af te soaken. En als laatste zijn er inmiddels 65 standaard kleuren nagellak in het Striplac assortiment en brengen ze ieder seizoen 5 trendkleuren nagellak uit die bij de trend kleuren van de kleding branche passen zodat je altijd trendy gelakte nagels kan hebben in trendy kleuren.
 

De Striplac Nagellak en Striplac reinigingspads zijn een van de Alessandro Striplac producten.
 

Viva Donna heeft naast de beauty webshop ook een schoonheidssalon waar zij met Striplac werken. Zij zijn dus de expert van alle  Striplac points in Nederland en België. Verder hebben ze bij Viva Donna het grootste assortiment van heel Nederland en België.


Je vindt hier alle Alessandro producten

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box