Terug

Loveli voet deodorant (1)

Filters

We lopen dag in dag uit op onze voeten, maar helaas verzorgen we onze voeten daar niet naar helaas. We zouden onze voeten moeten behandelen als koninginnen! Sommige van ons hebben vaak last van zweetvoeten, en dat is niet alleen een probleem voor jezelf, maar vaak ook voor je omgeving!

Loveli heeft hele fijne Loveli voetdeo  gemaakt die geen troep bevat als ingrediënten! Deze poeder strooi je heel gemakkelijk in je schoenen of brengt het aan op je voeten voor een droog en fris ruikend resultaat!

Waar staat Loveli voor?

De Loveli lichaamsverzorging is een van de producten van Loveli

Loveli is een merk die je niet zomaar op iedere straathoek kan kopen. Het is een bijzonder merk. Het is gespecialiseerd de verzorging van de huid van het gezicht en lichaam en dan vooral met natuurlijke ingrediënten waar geen troep bij toegevoegd wordt. Loveli was de eerste die kwam met een aluminium vrije deodorant! Daarna is het uitgebreid met vele andere lichaamsverzorging en gezichtsproducten. Je vindt Loveli bij menig schoonheidsspecialiste op de plank staan en in winkels waar ze alleen maar duurzame producten verkopen.

Wist je dat 60% van wat je op je huid smeert ook ín je lichaam belandt? Wij willen graag meehelpen de natuur en ons lichaam zo lang mogelijk gezond en mooi  te houden. De Loveli producten ruiken heerlijk ondanks dat alle geuren natuurlijk zijn. Dus waarom zou je het risico dan nemen?

Daarom is Loveli lichaamsverzorging 100% troepvrij en 100% natuurlijk.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »