Terug

Oxygen serum (4)

Filters

Oxygen serum

Decaar oxygen serum

De Decaar oxygen serum is een van de Decaar serums met hoge percentages werkstoffen.

Het Decaar Oxygen serum is anders dan de Decaar oxygen gel. Het Decaar Oxygen serum is veel geconcentreerder. Verwar ze dus niet. De Oxygengel is voor dagelijk gebruik, De Oxygen serum gebruik je als kuur.

Het Decaar Oxygen serum werkt nog intensiever dan de Decaar Oxygengel. Het Oxygen serum  is super herstellend en regenererend op de huid. Het immuunsysteem wordt verbeterd, fijne lijnen zijn verzacht, de huid is egaler en stralender, verjongd en gehydrateerd. Perfect product om te gebruiken bij huidcondities zoals eczeem of een beschadigde huid (bijvoorbeeld door UV-straling). Dit Oxygen serum zorgt echt voor een super mooie huid, je ziet de fijne lijntjes verdwijnen als sneeuw voor de zon. Gebruik het als kuur onder de Oxygen gel van Decaar.

Wat zijn de voordelen van de oxygen serum?

 • Het meest intensieve serum van Decaar
 • Super herstellend en regenererend
 • Oxygen serum Geeft de huid een stralende teint en mooie Glow
 • Oxygen serum Verbetert de weerstand van de huid,
 • De eerste uitveroudering wordt tegen gegaan
 • Oxygen serum Herstelt zonschade en andere huidbeschadigingen
 • Oxygen serum Werkt hydraterend.
 • Dit serum is het meest intensieve en geconcentreerde product van Decaar

Hoe gebruik je de Decaar oxygen serum?

 • Gebruik dit serum als kuur. Breng 2x daags dit serum aan.
 • Breng na de reiniging een kleine hoeveelheid Oxygen serum aan op de vingertoppen en verdeel dit gelijkmatig over de huid.
 • Gebruik niet te veel Oxygen serum want meer dan de huid nodig heeft neemt het niet op. En dat is dan weer zonde voor je portemonnee.
 • Je mag eventueel de Decaar oxygen gel erover heen aan brengen, maar dat hoeft niet
 • Breng hier overheen de dagcrème of nachtcrème aan.

Waar staat Decaar voor?

De Oxygen serum is een van de producten van Decaar.

Decaar is een schoonheidsspecialiste merk die gespecialiseerd is en huidverbeteringen, oxygen producten en de al bekende Algae peeling. Menig schoonheidsspecialiste geeft behandelingen met de producten van Decaar met mooie resultaten tot gevolg. Viva Donna is opgezet door Sandra en zij is Schoonheidsspecialiste sinds 1997. En sinds het begin van Decaar direct gestart met de behandelingen van Decaar. Als u dus vragen hebt dan kunt u ze altijd bij ons stellen. Wij helpen is vakkundig!

Natuurlijk is eens per 6 weken een behandeling van een specialiste ondergaan niet genoeg om de huid te kunnen verbeteren. Dus je moet je huid thuis ook goed reinigen en verzorging. Oa de Oxygen serum is daar een heerlijk product voor!

Decaar bevat veel al natuurlijke ingrediënten en huid eigen ingrediënten om de huid zo goed mogelijk zelf actiever te worden, te herstellen en te verbeteren.

De Slogan van Decaar is :   ”Dare to be yourself”

Jezelf blijven in een wereld waarin zoveel van ons wordt verwacht, kan lastig zijn. DÉCAAR streeft ernaar om veilige en natuurlijke cosmeticaproducten van topkwaliteit te ontwikkelen. Ze bevatten hoogwaardige en actieve ingrediënten. Het is een nieuw en modern cosmeceutical merk, waarbij de wetenschap en de natuur met elkaar zijn verweven. De producten en behandelingen zijn stuk voor stuk innovatief, uniek, veilig en heel effectief.

Hier vind je alle Decaar Producten.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »