Terug

Delicate serum (2)

Filters

Delicate serum

Decaar Delicate serum speciaal voor de gevoelgie huid

De Decaar Delicate serum is een van de Decaar serums met hoge percentages werkstoffen die special geschikt is voor de meeste gevoelige huid.

Het Decaar Delicate serum werkt intensief verzachtend en hydraterend voor de meest gevoelige, geïrriteerde en door externe invloeden verzwakte huid, zoals bij stress en verontreiniging. Het Delicate serum verzachtende serum is hoog geconcentreerd, waardoor het een direct kalmerend effect heeft op roodheid, jeuk en ontstekingen. Het vochtgehalte van de huid krijgt een boost en de huid barrière wordt hersteld. Dankzij de verzachtende formulering is de huid perfect in balans.

Je zal merken als je eenmaal een serum gewent bent dat je niet neer zonder wilt! Je voelt echt het verschil!

Wat zijn de voordelen van de Delicate serum?

  • Delicate serum Werkt direct kalmerend op roodheid en jeuk
  • Delicate serum Verminderd huidontstekingen
  • Delicate serum Werkt intensief hydraterend.
  • Geschikt voor de meest gevoelige huid

Hoe gebruik je de Decaar Delicate serum?

  • Gebruik dit serum naar 1 -2 keer per dag. Net wat je wens is.
  • Breng na de reiniging een kleine hoeveelheid Delicate serum aan op de vingertoppen en verdeel dit gelijkmatig over de huid.
  • Gebruik niet te veel Delicate serum want meer dan de huid nodig heeft neemt het niet op. En dat is dan weer zonde voor je portemonnee.
  • Breng hier overheen de dagcrème of nachtcrème aan.
  • Het is aan te raden om ook de andere Decaar Delicate producten te gebruiken voor het meest effectieve resultaat.

Waar staat Decaar voor?

De Delicate serum is een van de producten van Decaar.

Decaar is een schoonheidsspecialiste merk die gespecialiseerd is en huidverbeteringen, oxygen producten en de al bekende Algae peeling. Menig schoonheidsspecialiste geeft behandelingen met de producten van Decaar met mooie resultaten tot gevolg. Viva Donna is opgezet door Sandra en zij is Schoonheidsspecialiste sinds 1997. En sinds het begin van Decaar direct gestart met de behandelingen van Decaar. Als u dus vragen hebt dan kunt u ze altijd bij ons stellen. Wij helpen is vakkundig!

Natuurlijk is eens per 6 weken een behandeling van een specialiste ondergaan niet genoeg om de huid te kunnen verbeteren. Dus je moet je huid thuis ook goed reinigen en verzorging. Oa de Delicate serum is daar een heerlijk product voor!

Decaar bevat veel al natuurlijke ingrediënten en huid eigen ingrediënten om de huid zo goed mogelijk zelf actiever te worden, te herstellen en te verbeteren.

De Slogan van Decaar is :   ”Dare to be yourself”

Jezelf blijven in een wereld waarin zoveel van ons wordt verwacht, kan lastig zijn. DÉCAAR streeft ernaar om veilige en natuurlijke cosmeticaproducten van topkwaliteit te ontwikkelen. Ze bevatten hoogwaardige en actieve ingrediënten. Het is een nieuw en modern cosmeceutical merk, waarbij de wetenschap en de natuur met elkaar zijn verweven. De producten en behandelingen zijn stuk voor stuk innovatief, uniek, veilig en heel effectief.

Hier vind je alle Decaar Producten.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box