Terug

Phyto Lotion (9)

Filters

Phyto Lotion

Decaar Phyto lotion voor de onzuivere huid

De Decaar phyto lotion is een van de Decaar reinigingsproducten die je huid op zachte wijze reinigen. De Phyto lotion is ideaal voor een vette huid met puistjes en andere onzuiverheden.

Hoe gebruik je de Decaar Phyto Lotion?

  • Reinig de huid altijd 2x per dag.
  • Reinig je huid eerst met een milk of facewash.
  • Doe de Phyto Lotion op een 2 wattenschijfjes
  • Haal de wattenschijfjes over ieder plekje van de huid.
  • Hierna kan je je verzorging aanbrengen zoals oogverzorging serum, dagcrème of nachtcrème.

Wat zijn de voordelen van de Decaar Phyto lotion

  • Phyto Lotion Werkt desinfecterend op onzuiverheden
  • Phyto Lotion Vermindert grove poriën, waardoor de huid schoon en egaal blijft.
  • Phyto Lotion Balanceert overactieve talgklieren en zorgt voor een matte finish.

Waar staat Decaar voor?

De Phyto Lotion is een van de producten van Decaar.

Decaar is een schoonheidsspecialiste merk die gespecialiseerd is en huidverbeteringen, oxygen producten en de al bekende Algae peeling. Menig schoonheidsspecialiste geeft behandelingen met de producten van Decaar met mooie resultaten tot gevolg. Viva Donna is opgezet door Sandra en zij is Schoonheidsspecialiste sinds 1997. En sinds het begin van Decaar direct gestart met de behandelingen

Natuurlijk is eens per 6 weken een behandeling van een specialiste ondergaan niet genoeg om de huid te kunnen verbeteren. Dus je moet je huid thuis ook goed reinigen en verzorging. Oa de Phyto Lotion is daar een heerlijk product voor!

Decaar bevat veel al natuurlijke ingrediënten en huid eigen ingrediënten om de huid zo goed mogelijk zelf actiever te worden, te herstellen en te verbeteren.

De Slogan van Decaar is :   ”Dare to be yourself”

Jezelf blijven in een wereld waarin zoveel van ons wordt verwacht, kan lastig zijn. DÉCAAR streeft ernaar om veilige en natuurlijke cosmeticaproducten van topkwaliteit te ontwikkelen. Ze bevatten hoogwaardige en actieve ingrediënten. Het is een nieuw en modern cosmeceutical merk, waarbij de wetenschap en de natuur met elkaar zijn verweven. De producten en behandelingen zijn stuk voor stuk innovatief, uniek, veilig en heel effectief.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »