Terug

Delicate Foam Cleanser (1)

Filters

Delicate Foam Cleanser

Decaar Delicate foam cleanser voor de gevoelige huid

De Decaar Delicate foam cleanser is een van de Decaar reinigingsproducten die je huid op zachte wijze reinigen. De Delicate Foam Cleanser is een zachte reinigingsmousse die je met water gebruikt. Het Delicate Foam Cleanser ontdoet de  huid van onzuiverheden en afvalstoffen die de huid opdoet gedurende de dag en ’s nachts naar buiten brengt tijdens het herstel proces.

Hoe gebruik je de Decaar Decicate Cleanser?

 • Reinig de huid twee maal per dag.
 • Bevochtig je huid met lauw warm water.
 • Pomp met de flacon Delicate Foam Cleanser 1 keer een bolletje cleansing mousse op de huid.
 • Verdeel het gelijkmatig over de huid van je gezicht hals en decolleté en masseer het goed in.
 • Spoel de huid goed na met veel lauw warm water.
 • Reinig de huid altijd na met een Decaar Lotion naar keuze!
 • Breng hierna de verzorgende producten aan zoals het gezichtsserum dag en of nachtcrème

Wat zijn de voordelen van de Decaar Delicate foam cleanser?

 • Een hele zachte comfortabele reinigingsmousse waardoor de huid niet trekkerig gaat aanvoelen.
 • Speciaal ontwikkeld voor het reinigen van de gevoelige huid.
 • Delicate Foam Cleanser Verzorgt de huid iedere dag opnieuw, waarbij talg, make-up en andere verontreinigende stoffen worden verwijderd.
 • De rijk schuimende cleanser zorgt ervoor dat de huid fris aanvoelt.

Waar staat Decaar voor?

De Delicate Foam Cleanser is een van de producten van Decaar.

Decaar is een schoonheidsspecialiste merk die gespecialiseerd is en huidverbeteringen, oxygen producten en de al bekende Algae peeling. Menig schoonheidsspecialiste geeft behandelingen met de producten van Decaar met mooie resultaten tot gevolg. Viva Donna is opgezet door Sandra en zij is Schoonheidsspecialiste sinds 1997. En sinds het begin van Decaar direct gestart met de behandelingen

Natuurlijk is eens per 6 weken een behandeling van een specialiste ondergaan niet genoeg om de huid te kunnen verbeteren. Dus je moet je huid thuis ook goed reinigen en verzorging. Oa de Delicate Foam Cleanser is daar een heerlijk product voor!

Decaar bevat veel al natuurlijke ingrediënten en huid eigen ingrediënten om de huid zo goed mogelijk zelf actiever te worden, te herstellen en te verbeteren.

De Slogan van Decaar is :   ”Dare to be yourself”

Jezelf blijven in een wereld waarin zoveel van ons wordt verwacht, kan lastig zijn. DÉCAAR streeft ernaar om veilige en natuurlijke cosmeticaproducten van topkwaliteit te ontwikkelen. Ze bevatten hoogwaardige en actieve ingrediënten. Het is een nieuw en modern cosmeceutical merk, waarbij de wetenschap en de natuur met elkaar zijn verweven. De producten en behandelingen zijn stuk voor stuk innovatief, uniek, veilig en heel effectief.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »