Terug

Cleansing Gel (11)

Filters

Cleansing Gel

Decaar Cleansing gel voor een frisse stralende huid

De Decaar cleansing gel is een van de Decaar reinigingsproducten die je huid op zachte wijze reinigen. De cleansinggel is een zachte facewash die je met water gebruikt. Het ontdoet de  huid van onzuiverheden en afvalstoffen die de huid opdoet gedurende de dag en ’s nachts naar buiten brengt tijdens het herstel proces.

Hoe gebruik je de Decaar cleansing gel?

  • Reinig de huid twee maal per dag.
  • Bevochtig je huid met lauw warm water.
  • Breng een hoeveelheid Cleansing Gel  ter grootte van een 20 euro cent muntje aan op je handen en verdeel dat over de handen.
  • Verdeel Cleansing Gel gelijkmatig over de huid van je gezicht hals en decolleté en masseer het goed in.
  • Spoel de huid goed na met veel lauw warm water.
  • Reinig de huid altijd na met een Decaar Lotion naar keuze!
  • Breng hierna de verzorgende producten aan zoals het gezichtsserum dag en of nachtcrème

Wat zijn de voordelen van de Decaar Cleansing gel

  • De geïrriteerde huid met verstopte poriën en acne wordt op een milde wijze gereinigd.
  • Cleansing Gel Verwijdert vuil, afvalstoffen en make-up.
  • De huid voelt fris, zacht en comfortabel aan.

Waar staat Decaar voor?

De Cleansing Gel is een van de producten van Decaar.

Decaar is een schoonheidsspecialiste merk die gespecialiseerd is en huidverbeteringen, oxygen producten en de al bekende Algae peeling. Menig schoonheidsspecialiste geeft behandelingen met de producten van Decaar met mooie resultaten tot gevolg. Viva Donna is opgezet door Sandra en zij is Schoonheidsspecialiste sinds 1997. En sinds het begin van Decaar direct gestart met de behandelingen

Natuurlijk is eens per 6 weken een behandeling van een specialiste ondergaan niet genoeg om de huid te kunnen verbeteren. Dus je moet je huid thuis ook goed reinigen en verzorging. Oa de Cleansing Gel is daar een heerlijk product voor!

Decaar bevat veel al natuurlijke ingrediënten en huid eigen ingrediënten om de huid zo goed mogelijk zelf actiever te worden, te herstellen en te verbeteren.

De Slogan van Decaar is :   ”Dare to be yourself”

Jezelf blijven in een wereld waarin zoveel van ons wordt verwacht, kan lastig zijn. DÉCAAR streeft ernaar om veilige en natuurlijke cosmeticaproducten van topkwaliteit te ontwikkelen. Ze bevatten hoogwaardige en actieve ingrediënten. Het is een nieuw en modern cosmeceutical merk, waarbij de wetenschap en de natuur met elkaar zijn verweven. De producten en behandelingen zijn stuk voor stuk innovatief, uniek, veilig en heel effectief.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box