Terug

Youth Elixer Day Cream (9)

Filters

Youth Elixer Day Cream

Decaar Elixer Youth day cream - verzorging en anti age

De Decaar Youth Elixer Day Cream is een van de dag verzorging producten van Decaar. De Decaar Youth Elixer Day Cream is speciaal geschikt voor de rijpere huid. Deze zeer vooruitstrevende anti-aging dagcrème bevat sterk regenererende en verstevigende ingrediënten. Rijk in specifiek geselecteerde werkzame stoffen, zorgt het voor spectaculaire anti-rimpel en verzachtende eigenschappen. Het verzorgt, hydrateert en verzacht de huid, voor een jonge, stevige en stralende huid.

 

Wat zijn de voordelen van de Decaar Youth Elixer Day Cream

  • Speciaal voor de rijpere huid.
  • Youth Elixer Day Cream Vermindert de vorming van huidveroudering
  • Youth Elixer Day Cream Werkt hydraterend, verzachtend, anti rimpel, Regenererend en verstevigend
  • Youth Elixer Day Cream Zorgt voor een stevige, stralende huid

Hoe gebruik je de Decaar Youth Elixer Day Cream

  • Reinig altijd eerst de huid
  • Breng daarna eventueel een serum en of oog crème aan op de huid
  • Neem een hoeveelheid Youth Elixer Day Cream ter grootte van een 10 euro cent munt op de vingertoppen en verdeel dit gelijkmatig over je huid.
  • Neem nooit te veel want de huid neemt maar een bepaalde hoeveelheid op en wat niet opgenomen wordt blijft op de huid liggen. Hierop kunnen alleen maar afvalstoffen blijven liggen en het is veel sneller op. Zonde voor je portemonnee!

 

Hier vindt je alle producten van Decaar

 

Waar staat Decaar voor?

De Youth Elixer Day Cream is een van de producten van Decaar.

Decaar is een schoonheidsspecialiste merk die gespecialiseerd is en huidverbeteringen, oxygen producten en de al bekende Algae peeling. Menig schoonheidsspecialiste geeft behandelingen met de producten van Decaar met mooie resultaten tot gevolg. Viva Donna is opgezet door Sandra en zij is Schoonheidsspecialiste sinds 1997. En sinds het begin van Decaar direct gestart met de behandelingen van Decaar. Als u dus vragen hebt dan kunt u ze altijd bij ons stellen. Wij helpen is vakkundig!

Natuurlijk is eens per 6 weken een behandeling van een specialiste ondergaan niet genoeg om de huid te kunnen verbeteren. Dus je moet je huid thuis ook goed reinigen en verzorging. Oa de Youth Elixer Day Cream is daar een heerlijk product voor!

Decaar bevat veel al natuurlijke ingrediënten en huid eigen ingrediënten om de huid zo goed mogelijk zelf actiever te worden, te herstellen en te verbeteren.

De Slogan van Decaar is :   ”Dare to be yourself”

Jezelf blijven in een wereld waarin zoveel van ons wordt verwacht, kan lastig zijn. DÉCAAR streeft ernaar om veilige en natuurlijke cosmeticaproducten van topkwaliteit te ontwikkelen. Ze bevatten hoogwaardige en actieve ingrediënten. Het is een nieuw en modern cosmeceutical merk, waarbij de wetenschap en de natuur met elkaar zijn verweven. De producten en behandelingen zijn stuk voor stuk innovatief, uniek, veilig en heel effectief.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box