Terug

Spataderen (0)

Filters

    Geen producten gevonden...

Spataderen

Nieuwe schoenen kan je kopen, maar een nieuwe huid helaas niet. Het is daarom erg belangrijk om je huid goed te verzorgen. Gebruik hiervoor de professionele huidverbetering producten van Viva Donna! Iedereen heeft wel een last van huidproblemen, en iedereen krijgt uiteindelijk last van huidveroudering. Wij zijn een gespecialiseerde webshop in huidverbetering. Je vindt bij ons alles wat je zoekt en helpen graag met het vinden van de juiste producten voor jou.

Spataderen

Spataderen worden veroorzaakt door een doorbloeding die niet optimaal is. Het bloed kan niet gemakkelijk terug stromen in de benen. En als dan de kleppen die in de bloedvaten zitten niet meer goed kunnen sluiten doordat de aderen wijken door het te veel aan bloed wat ophoopt, dan komt er meer druk te staan op kleine aderen die dichter aan de oppervlakte liggen van de huid. Je ziet spataderen vaak op de achterkant van de benen en dan met name in de knieholtes. Maar ook op de voeten en de bovenbenen zijn ze te vinden.

Cosmetisch kan je iets smeren om de pijn en of jeuk te verlichten. Ook kan je de vermoeidheid in de benen iets wegnemen. Uiteraard weegt dat niet op tegen de ingrepen die een vaten arts voor je kan doen.

Vaak zijn spataderen ook genetisch bepaald.

Tips: 

  • Niet met de benen over elkaar zitten, dit kan spataderen in de hand werken in de knieholten
  • Goed  en genoeg bewegen
  • 'S Nachts je bed eind ietsjes omhoog zetten zodat je helpt het bloed gemakkelijker terug te laten stromen naar boven.
  • geen broeken dragen die te veel knellen in de knieholtes.

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »