Terug

Zo verzorging in de avond mijn huid

Zo verzorging in de avond mijn huid

Mijn dagelijkse avond verzorging ritueel 

Er wordt mij heel vaak gevraagd welke producten ik gebruik, hoe mijn huid zo mooi blijft terwijl ik inmiddels ook al weer 49 ben op dit moment dat ik deze blog schrijf. En daarbij wordt vaak direct ook gelijk genoemd dat zo'n verzorgingsritueel zeker wel veel tijd in beslag zal nemen! Nou ik zal jullie meenemen in mijn beauty ritueel in de avond, zodat jullie kunnen zien dat je voor een mooi en goed resultaat niet veel tijd kwijt bent. En met de juiste  producten heb je al snel een super mooi resultaat!

Op de foto zie je mij zowel voor als na de verzorging!

Mijn beauty Ritueel in de avond is snel en heel effectief!

Ja je leest het goed, mijn beauty ritueel is heel snel en ik gebruik toch echt iedere avond de volgende producten:

 

Mijn beauty Ritueel in de avond is heel effectief!

Ik ben erg trouw met de verzorging van mijn producten. Daardoor  ziet mijn huid er mooi en verzorgd uit! Als schoonheidsspecialiste kan ik aan de huid van mensen vaak goed zien hoe zij hun huid verzorgen. En dus ook als ze dat niet doen. Zo jammer want nieuwe schoenen kan je kopen en je huid moet je je hele leven mee doen. En huidveroudering vinden we vreselijk. Mijn tip: Goed verzorgen ene ht gaat echt goedkomen!

Mijn beauty ritueel in de avond:

  • Oogmake-up remover: Eerst reinig ik mijn ogen! Je mag echt niet met make-up gaan slapen. Dit zorgt voor snellere huidveroudering! Mijn favoriet is de Ericson Laboratoire Ooglotion.
  • Reiniging: Ik begin altijd met de reiniging Decaar facewash Deze zachte facewash breng ik aan op een vochtige huid en masseer het minimaal een minuut in de huid. Eenm inuut lijkt neit lang, maar probeer het maar vol te houden! De meeste mensen reinigen korter en dan verwijder je minder afvalstoffen! Een facewash of cleansingmilk moet je nareinigen met een van de lotions van Decaar. Ik gebruik hiervoor de Decaar Ph balancinglotion. Dit is een zachte lotion die de laatste restjes van de reiniging verwijderen en er voor zorgen dat je verzorging hierna goed wordt opgenomen.
  • Facemassager: 2-3x per week gebruik ik de Decaar Facemassager. Dit massage apparaatje geeft je huid een lichte bindweefstelmassage waar door de huid echt een huidverbetering gaat krijgen! Als ik dit apparaat gebruik dan doe ik dat direct na het reinigen van mijn huid en breng daarna pas de verzorgingsproducten aan. Je ziet direct dat je huid een mooie doorbloeding krijgt na het masseren van de huid!
  • Oogcreme; Daarna gebruik ik ieder avond de Ericson laboratoire Micro Lifting eye gel. Deze niet vette gel trekt snel in, vermindert krijgen en wallen en lift de ooghuid. Als ik het 2 dagen niet gebruik dan zie ik dat aan mijn ooghuid. 
  • Serum; Ik gebruik altijd het Decaar Oxygen Gel serum. Als je huidverbetering wilt in de huid dan moet je echt dagelijks een serum gebruiken. Een serum bevat veel meer werkstoffen dan dat een dagcrème ooit kan bevatten en trekt veel sneller in. Na gebruik van een serum wordt de dagcrème ook beter opgenomen en voelt minder plakkerig aan op de huid.
  • Nachtcrème; Mijn nachtcreme wissel ik vaak af per seizoen. In de zomermaanden gebruik ik meestal het Decaar Youth elixer nightcream en in de zomermaanden meestal de Oolaboo beautysleep nightcreme. Die creme meot je echt eens proberen want die is echt geweildig!
  • Overnightmask: Twee keer per week gebruik ik geen nachtcreme maar gebruik ik een overnightmask. Dat is een gezichtsmasker die je in de nacht mag laten zitten. Hiervoor gebruik ik de Ericson laboratoire Hydra advanced Nutri cream. Ik breng deze creme altijd mesdik op, masseer het in en laat het lekker de hele nacht zitten. Uiteraard scrub ik daarvoor altijd even mijn gezicht met een gezichtsscrub!

Zo nu is mijn huid heerlijk gereinigd en verzorgd. ik kan nu lekker gaan slapen! Slaap lekker!


Wil je mijn beauty ritueel in de avond online bekijken, bekijk dan het onderstaande filmpje!

 

Hieronder op de foto's zie je de producten die ik iedere dag gebruik! Klik op de foto van het product dat jij ook graag wil gaan gebruiken!

 

Decaar Face massager | Decaar kopen - Viva DonnaDecaar Youth Elixer Night Rich Nourishing - Viva Donna

Wil je ook mijn beautyroutine in de ochtend weten? Klik dan op deze link en lees direct verder!

Stralende Groetjes Viva Donna!

________________________________________________________________________

Recente artikelen

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box