Terug

Revitatrax bij Radar; Is het nuttig of onzin? Mijn mening!

Revitatrax bij Radar; Is het nuttig of onzin? Mijn mening!

Revitatrax bij Radar en Avro Tros; Is het nuttig of onzin? Mijn mening!

Onlangs zat ik een avondje te zappen op de televisie toen ineens mijn oog viel op een programma dat de zin of onzin van Revitaltrax en andere collageen supplementen ging bespreken. Ik heb natuurlijk direct een theetje voor mezelf gezet en ben even gaan zitten voor de buis.

Hieronder kun je de uitzending bekijken!

 

Na het zien van deze uitzending schrok ik wel een beetje want in mijn voorraad staat echt nog megaveel Revitaltrax!  Maar na de eerste schok dacht ik weer een de test die ik zelf heb gedaan met het huidverbeterende voedingssupplement. 

Je leest mijn review hier

Mijn conclusie over de zin en de onzin van Collageen supplementen zoals Revitaltrax

In mijn review over Revitaltrax kon je lezen dat ik begin november 2022 heel erg last had van haaruitval, dunne plekken in mijn haar, vermoeide huid en splijtende nagels. Ik was echt op zoek naar een wondermiddel. 
Omdat ik al heel veel goede berichten had gehoord over de Revitaltrax, ben ik dat 3 maanden uit gaan testen! Ik nam er ook Vitamine B3 1000mcg bij, ookwel Biotine genoemd.

Ik heb de kuur echt zorgvuldig gedaan en na 3 maanden was mijn kapster echt verrast door de verbetering van mijn haar. Ik verloor bijna geen haren meer en je zag echt dat het voller was geworden. ook mijn huid zag er beter uit. En in de winter is dat meestal niet het geval normaal gesproken.

Natuurlijk snap ik wat de Dermatoloog bedoelt als het gaat om de opname van collageen in het lichaam. Dat je niet kan sturen waar het collageen wordt opgenomen. Daar heeft  hij een punt, maar hij heeft ook niet uitgezocht of eventuele hogere doseringen van collageen met bijbehorende ingrediënten die de werking versterken of beter collageen laten opnemen, wel zou werken. Revitaltrax is zo samengesteld dat het voor de huid haar en nagels echt een boost kan zijn!

Daarnaast zei het programma dat ze reclames gebruiken die door hen zelf zijn opgestart en dat bekende mensen daar geld voor hebben ontvangen. Ja inderdaad die reclames zijn er inderdaad, maar inmiddels zijne r ook een heleboel reactie van klanten die heel blij zijn met het effect en die het gewoon hebben moeten kopen. Zo zei mijn klant Vera: "Na de 3 maanden dat ik het nu al slik, zie ik echt een verbetering. Mijn nagels zijn steviger, mijn haar voller en mijn huid ziet er iets stralender uit. Echte vermindering van huidveroudering zie ik nog niet heel erg, maar ben al heel blij met deze verbetering!". Een mooie review dus die echt en eerlijk is!

Dus mijn conclusie: Ik kan natuurlijk niet voor andere merken spreken, maar ik zou zeggen: Blijf Revitlatrax gewoon gebruiken. Het is echt een super aanvulling om mooier oud te worden!

Hieronder zie je de Revitaltrax voedingssupplementen die de huid, haar en nagels een boost geven. Klik op de foto om direct de Revitaltraxproducten te bekijken.
Revitaltrax Anti-Aging Collageen Complex - collageen poeder voor stralende huid

Heb je nog vragen of een aanvulling op mijn blog? Laat dan een reactie achter onder dit bericht!

Stralende Groetjes Sandra van Viva Donna.

_____________________________________________________________________

Recente artikelen

 

revitaltrax radar,
revitaltrax schadelijk,
revitaltrax werkt niet,
revitaltrax radar,
revitaltrax schadelijk,
revitaltrax werkt niet,
revitaltrax
revitaltrax reviews,
revitaltrax ervaringen
revitaltrax collageen,
revitaltrax wimperserum
revitaltrax review,
revitaltrax anti-aging collagen complex reviews
reviews revitaltrax,
revitaltrax voor en na,
revitaltrax shampoo review,
revitaltrax 2 retinol serum
kortingscode revitaltrax
revitaltrax oogcreme,
revitaltrax hoe te gebruiken
retinol serum revitaltrax,
revitaltrax aanbiedingen,
revitaltrax vitamine c serum,
revitaltrax aanbieding,
revitaltrax vitamine c serum review
retinol revitaltrax
ervaringen revitaltrax
is revitaltrax goed?
revitaltrax hyaluronic serum,
revitaltrax collageen aanbieding
revitaltrax waar te koop
vitamine c serum revitaltrax
revitaltrax bijwerkingen
review revitaltrax
revitaltrax kopen
revitaltrax anti-aging collagen complex aanbieding
revitaltrax recensies,
waar kan ik revitaltrax kopen?
revitaltrax vitamin c serum
revitaltrax collagen complex
revitaltrax producten
revitaltrax serum
revitaltrax collageen ervaringen
revitaltrax retinol serum review,
revitaltrax collageen poeder
revitaltrax poeder,
revitaltrax retinol
revitaltrax collageen poeder review
 
collageen poeder revitaltrax
revitaltrax retinol serum
revitaltrax anti-aging collagen complex,
revitaltrax dagcreme spf 
revitaltrax masker,
revitaltrax wanneer innemen
revitaltrax anti aging collagen complex
revitaltrax bestellen
revitaltrax kortingscode
revitaltrax ingredienten
is revitaltrax goed
revitaltrax wanneer innemen
revitaltrax anti aging collagen complex
revitaltrax bestellen
revitaltrax kortingscode
revitaltrax ingrediënten
is revitaltrax goed

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »