Terug

Wil jij huidverbetering? Dan moet je daarvoor aan het werk!

Wil jij huidverbetering? Dan moet je daarvoor aan het werk!

Wil jij huidverbetering? Dan moet je daarvoor aan het werk!

Iedereen wil graag een mooie huid, maar dat gaat helaas niet vanzelf. Dat zou natuurlijk wel super leuk zijn, maar helaas. Huidverbetering is een werkwoord, dus daar zal je iets voor moeten doen! Wat je daarvoor moet doen dat ga ik je uiteraard vertellen!

Geef iets/ iemand anders niet de schuld van jouw huidprobleem!

Als je last hebt van huidproblemen, dan kan dat natuurlijk deels komen omdat je niet zulke goede genen hebt of omdat jouw hormonen in onbalans zijn en je puistjes hebt gekregen. ( lees : Wat kan ik tegen jeugdpuistjes doen?)  Ook al komt een probleem deels van binnenuit, je kunt er zeker iets aan doen om je huid te verbeteren! 

Dit kun jij doen om jouw huid te verbeteren:

 • 2x daags je huid reiniging met een goede milde reiniging.
 • 1-2x per week je huid een scrub behandeling geven met een milde scrub. ( evt met een gezichtsmasker erna die past bij jouw huidtype en huidprobleem) 
 • Een serum gebruiken die jouw huid nodig heeft. Bijvoorbeeld de Decaar oxygengel, helpt tegen puistjes, zorgt voor sneller herstel van de huid en je huid voelt lekker comfortabel aan.
 • Dagelijks je huid beschermen met een dagcreme met SPF.
 • Gebruik iedere dag een oogverzorging.
 • Gebruik je make-up, ga dan nooit slapen met make-up op!
 • Eet niet te veel suikers en zuivel.

Wil jij product en / of huidadvies?

Meld je dan nu gratis hier aan twv €49.50!

Wil jij iets veranderen in je huid?

Ben jij niet blij met je huid, of heb je huidproblemen? Dan wil je dat vast en zeker wel veranderen. Als je dat wilt veranderen, dan zal je daar iets voor moeten doen!

Ik hoor vaak dat mensen graag hun huid willen verbeteren, maar eigenlijk doen ze er niet altijd genoeg aan. Die mooie huid komt echt niet vanzelf. De tips die ik je hierboven heb gegeven zijn echt minimaal wat je aan je gezicht zou moeten doen!

Dit kan je doen om het heft in eigen hand te nemen!

Neem dus het heft in eigen hand en ga aan de slag. Vind je het lastig om een plan van aanpak e maken hoe je jouw huid verbetert? Schakel mij dan in. Ik kan je helpen! 

Jij mag je gratis aanmelden voor mijn persoonlijk huid en product advies dat normaal €49.50 kost.

Natuurlijk kun je ook een afspraak maken bij de schoonheidsspecialiste, dat geeft de huid al een boost, maar eens in de 6 weken naar een schoonheidsspecialist geeft niet de huidverbetering die jij zou willen, daarvoor moet je dagelijks je huid goed verzorgen.

Hoe graag wil jij echt je huid veranderen?

Als jij echt heel graag je huid wil verbeteren, ga dan vanaf nu aan de slag. "Beter laat dan nog later", zou mijn vader zeggen! 

Hieronder tips hoe je dat gaat doen!

 • Zorg dat al je producten gemakkelijk te pakken zijn in de ochtend! Zodat je niet in de verleiding komt om goede verzorging weer te skippen! 
 • Zet die reiniging en scrub in de douche, zodat je het bij iedere douchebeurt tegen komt!
 • Sta 5 minuten eerder op.
 • Reinig je huid. ( Hoe je dat het beste doet dat lees je hier)
 • Breng je oogcreme aan op de huid rondom je ogen.
 • Breng je serum aan
 • Breng je dagcrem met SPF aan!
 • Hierna kun je aan de slag met evt make-up
 • Voordat je gaat slapen verwijder je eerst je make-up. Ga echt niet slapen met je make-up want daarvan veroudert je huid alleen maar meer!
 • Reinig je huid wederom met je reiniging en lotion.
 • Breng evt een serum en nachtcreme aan als je dat fijn vindt. Dit is afhankelijk van je huidtype of je dat wel of niet doet. Een jonge huid met jeugdpuistjes heeft nog geen nachtverzorging nodig, een rijpere huid uiteraard wel.
 • Scrub je huid 1-2 keer per week om de dode huidcellen te verwijderen. Doe dit tijdens het douchen, dan kost het geen extra tijd!

Goede huidverzorging duurt echt niet lang!

Hierboven heb ik beschreven hoe jij aan het werk moet met  je huid als jij echte huidverbetering wilt. Ik hoor je al denken: "Ja dag...dat duurt lang",  "ik wil zo lang mogelijk blijven liggen" of "als ik moet ben dan wil ik direct gaan slapen".

Dat zou echt super jammer zijn, want je huid moet je je hele leven mee doen, dus als jij hem goed verzorgd dat zie er langer mooier uit! Ga dus 5 minuutjes eerder uit bed, of ga 5 minuutjes eerder naar bed! 

5 MINUTEN duurt het om je huid te verzorgen!

Ja, 5 minuten, want zo lang om je huid te reinigen en te verzorgen. Wellicht ben je nog wel sneller klaar. Maar dan heb jij in ieder geval een heerlijke mooie zachte schone huid voordat je aan de dag begint of als je in bed stapt!

Heb jij hulp nodig? Laat het me dan weten.

Je kan ook gratis meedoen met mijn online huidverbeteringstraining van 5 dagen. Normaal kost dat €49.50, maar omdat jij wilt werken aan je huid, kom ik je tegemoet met dit aanbod!

Stralende Groetjes Sandra van Viva Donna!

_____________________________________________________________________

Recente artikelen

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »