Terug

Waarom ik zo fan ben van Trind hand en nagelverzorging

Waarom ik zo fan ben van Trind  hand en nagelverzorging

Waarom ik zo fan ben van Trind hand en nagelverzorging

Je nagels zijn je visitekaartje, daarom is het belangrijk om ze goed te verzorgen. De producten van Trind zijn geweldig voor je nagels. TRIND Nail Repair versterkt de nagel zelfs van binnenuit en versterkt de keratine strengen in de nagel. Na 2 weken dagelijks gebruik zie je al een mooi resultaat! In deze blog geven we je meer informatie over de nagelverzorging, het merk en de producten van Trind.

Je vindt hier alle Trind nagel en handverzorgingsproducten ->

Het merk Trind Cosmetics

Het merk Trind Cosmetics is expert in nagelverzorging en heeft een passie voor mooie natuurlijke nagels. Het merk heeft meer dan 30 jaar ervaring in nagelverzorging. Wist je dat het merk niet alleen in Nederland actief is, maar ook in meer dan 35 landen?! Wow!

Daarnaast zijn de producten van Trind het resultaat van meer dan 30 jaar onderzoek, productontwikkeling, en interactie met hun klanten. Hierdoor kunnen ze onwijs veel mensen helpen met verschillende nagelproblemen, denk bijvoorbeeld aan gespleten nagels, zwakke nagels, broze nagels of schimmelnagels. Deze nagels kun je met de producten van Trind op de juiste manier behandelen en de producten zorgen voor een betere conditie van de nagels.

Nagelverzorging Trind

Je nagelconditie kan helaas wat zwakker worden door: dagelijkse bezigheden, het gebruik van gellak of kunstnagels, je medische conditie en het ouder worden. Hierdoor kun je bijvoorbeeld zwakke, broze of beschadigde nagels krijgen. 

Maar welke nagelverzorgingsroutine is belangrijk, om je probleemnagels aan te pakken? 

Daar heeft Trind een oplossing voor bijvoorbeeld, de Nail Balsam en Nail repair, deze combinatie voorkomt nagelproblemen en lost de meeste nagelproblemen op! De Nail Baslam zorgt voor hydratatie van de nagels en de Nail repair zorgt ervoor dat je nagelconditie onderhouden en beschermt wordt. Zo kun jij weer lekker shinen met je mooie natuurlijke nagels!

Producten Trind

Wij verkopen alle producten van Trind, om jouw natuurlijke nagels weer een goede conditie te geven! Trind verkoopt flesjes speciaal voor de nagelriemen en voor de verzorging van de nagelplaat.

Zo verkopen wij bijvoorbeeld het product: Nail Balsem, dit product is ervoor om de nagelplaat te verzorgen. In de Nail Balsem van Trind zitten verschillende voedende ingrediënten die de nagels hydrateert. Laat het product even intrekken en masseer het daarna in de nagel!

Je vindt de Trind Nail Balsem hier. 

Trind nagelbalsem - nagelverzorging | Viva Donna

Voor de versterking van je nagel kun je Trind Nail Repair kopen. (De trend nagelverharder is er in een natural of pure pearl variant). Dit product versterkt de nagel van binnenuit.  De nagelplaat bestaat voornamelijk uit keratine (eiwitmoleculen), het actieve ingrediënt van Trind Nail Repair versterkt de keratine strengen in de nagel waardoor de nagelplaat van binnenuit sterker wordt. Binnen 2 weken en bij dagelijks gebruik zie je al prachtig resultaat, zoals gezonde en sterke nagels! 

Je vindt de Trind Nail Repair hier. 

Trind Nail repair- nagelverharder | viva Donna

Naast de nagelverzorgingsproducten, verkopen wij van Trind ook de handverzorgingsproducten. Zo heeft Trind een dunne handcrème ontwikkeld, de Trind Hand Repair, met Duo-liposomen en vitamine A, C & E. Een heerlijke snel intrekkende handcrème zonder het plakkerige gevoel.

Je vindt de Trind Hand Repair hier. 

We hebben ook mooie sets in hand en nagelverzorging van Trind. Je vindt ze hier

Ben je benieuwd geworden naar de overige producten van Trind? Je vindt de producten van dit super mooie merk hier.

Stralende Groetjes Sandra van Viva Donna!

 ________________________________________________________________________

 

Recente artikelen

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box