Terug

Tips om je haar te beschermen tegen invloeden van het weer.

Tips om je haar te beschermen tegen invloeden van het weer.

Tips om je haar te beschermen tegen invloeden van het weer.

Of het nou zomer of winter is; Slechte weeromstandigheden gaan vaak gepaard met pluizig haar. De zon droogt je haar uit, wind zet je hele haar op zijn kop en ook de winter heeft een uitdrogende uitwerking op je haar. Resultaat: Pluizend haar. Deze tips die we hieronder voor je hebben zijn uw redders in nood bij pluizig haar.


De juiste shampoo bij pluizig haar

De juiste shampoo is het halve werk. Kies voor een shampoo die siliconen vrije en sulfaatvrij is en een hoge concentratie glycerine bevat. Hoe hoger een ingrediënt op de lijst, hoe geconcentreerder het is. Glycerine dringt door tot de haarschacht en hydrateert vervolgens van binnenuit. Daarnaast legt het een beschermend laagje over uw haar, zodat het minder snel breekt.
 
Ook kan je kiezen voor een 100% natuurlijke shampoo zoals de shampoobars! Sinds ik een shampoobar gebruik van Happysoaps heb ik veel minder pluizend haar!!

Vergeet vooral geen conditioner

De conditioner zorgt er namelijk voor dat uw haar goed gehydrateerd blijft. Gebeurt dat niet, dan openen de haarschubben zich op zoek naar vocht, met pluizig haar als gevolg. Gebruik uw conditioner twee keer per week zónder shampoo. Als u uw haar te vaak wast, ontdoet u het van de natuurlijke oliën en dus van die natuurlijke glans. Wilt u uw haar wel natmaken, maar niet wassen? Doe er dan alleen een conditioner in, en alleen vanaf halverwege het haar.

Pas op met föhnen

Met föhnen verwarmt u uw haar, waardoor het kan beschadigen, omdat hitte het vocht uit uw haar trekt. Laat het daarom tot 90% opdrogen en föhn de laatste 10% droog. Heeft uw haar iets meer hulp nodig? Dan zijn er genoeg gels, sprays en serums die up coupe nog een extra handje kunnen helpen.

Je kan voor het fohnen van je haar even een verzorging zoals haarolie in je haar doen zodat je haar minder snel uitdroogt.
 

Bescherm je haar tegen de zon

Als je de zon in gaat dan is het verstandig om je haar goed te beschermen tegen de schadelijke invloeden van de zon. Niet alleen je haarkeur wordt minder mooi, ook je haar wordt droger en pluiziger.

Met een beschermende haarspray kan je dit voorkomen. We hebben de volgende beschermers voor je haar tegen de zon:

Stralende Groetjes Sandra van Viva Donna
 
_________________________________________________________________________
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box