Terug

Waarom Hyaluronzuur onmisbaar is voor een mooie huid

Waarom Hyaluronzuur onmisbaar is voor een mooie huid

Waarom Hyaluronzuur onmisbaar is voor een mooie huid

Hyaluronzuur, je hebt er vast al eens over gehoord. Het is echt onmisbaar voor een mooie huid. Als je vocht tekort hebt dan voelt je huid droog en trekkerig aan, maar wist je ook dat bijvoorbeeld een van de grootste boosdoeners van acne een te droge (vochtarme) huid is?

Ik krijg vaak van klanten te horen dat ze last van acne hebben. Bij 80% is een vochtarme huid de oorzaak.

Wat mensen massaal doen als ze acne hebben? Agressieve ingrediënten inzetten om die vervelende ontstekingen te remmen. Maar helaas zie ik maar al te vaak dat het daar alleen maar erger van wordt, je komt in een visuele cirkel. Wat wel werk? Dat we samen aankomende periode meer je huid gaan hydrateren. Kortom: zorgen voor een betere vochtbalans. Dit door het gebruik van hyaluronzuur!

Ben je al bekend met hyaluronzuur?

Hyaluronzuur werkt vochtaantrekkend, zoals geen enkel ander ingrediënt eigenlijk doet. Tevens helpt het de bovenste huidlagen zachter, gladder, stralender en meer gehydrateerd te maken. Ook vermindert het direct de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels.

Wat we ook vaak zien is dat in de zomer onze huid droger wordt. Dit door de UV stralen van de zon. Maar niet alleen in de zomermaanden, ook in de winter droogt onze huid sneller uit. Sommigen hebben het hele jaar wat meer last van een droge huid. Met als gevolg meer last van acne.

Eigenlijk zouden we hyaluronzuur dus standaard aan onze dagelijkse beauty routine moeten toevoegen. Om ervoor te zorgen dat je huid het gehele jaar voldoende vocht behoudt.

Speciaal om je huid meer vocht te geven, heb ik een product gevonden waar ik echt super erg over te spreken ben. Dit dankzij de hoge dosering hyaluronzuur dat het product bevat, namelijk de Decaar oxygengel.
Décaar Oxygen Gel  | Viva DOnna

Deze gel creme herstelt en versterkt je huid barrière en is geschikt voor een vochtarme en acne gevoelige huid. Ook is deze hyaluronzuur crème door zijn herstellende en hydraterende werking ideaal in te zetten na intensieve behandelingen, zoals micro needling of peelings.

Het is echt een topper om te zorgen voor een betere vochtbalans. Hierdoor zul je ook zien dat je acne echt enorm zal verminderen! Je zet hem trouwens gemakkelijk in tussen je serum en dag / nachtcrème. Reinig iedere dag 2x je huid, breng je serum aan en daarna de Decaar Oxygengel. Vervolg je gezichtsverzorgingsroutine met je dag of nachtcrème!

Je zal zien dat je huid zichtbaar verbetert!

Vragen? Je mag mij altijd mailen naar [email protected] ! Ik wil je oprecht helpen aan een betere huid. 

Stralende Groetjes Sandra van Viva Donna!

 

________________________________________________________________________________

Recente artikelen

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box