Terug

Oogcrème of dagcrème rondom de ogen?

Oogcrème of dagcrème rondom de ogen?

De huid rondom de ogen heeft een andere huidstructuur. Dit geld voor zowel mannen als vrouwen!
Wat gebruik jij rondom de ogen?

Oogcrème of dagcrème rondom de ogen?

Een andere huidstructuur maak het belangrijk dat we de huid rondom de ogen ook een specifieke verzorging nodig heeft. Maar vaak wordt nog een dag en of nachtcrème rondom de ogen aangebracht. Oogcrème of dagcrème rondom de ogen? Wat breng jij er op aan? Je leest hieronder de gevolgen.

Je vindt het de beste oogcremes ->

Huid structuur van de ogenhuid v/s de rest van het gezicht.

De huid rondom de ogen heeft een hele andere huidstructuur, is ongeveer 7 keer dunner en is vele malen kwetsbaarder dan de rest van de huid.

Het bevat geen talgklieren en wordt meer belast doordat we de hele dag door knipperen met de ogen. Hierdoor ontstaan er sneller fijne lijntjes.

Verder is deze huid ook ontvankelijk voor donkere kringen ( bruine of blauwe), vet of vocht ophopingen onder de ogen.

Kortom: deze huid krijgt te maken met andere problemen dan de huid op de wangen, neus, kin en voorhoofd. Een goede oogcrème is dus zeker geen overbodige luxe!

Breng jij dagcrème en of nachtcrème rondom de ogen? Doe het niet!

Je bent zeker niet de enige die hun dagelijkse verzorging gewoon doorsmeert rond de ogen en niet voor een specifieke oogverzorging kiezen.

Maar de structuur van de normale dag en nachtverzorging is intensiever en voller dan de specifieke oogverzorgingsproducten, hierdoor kunnen er zwellingen rondom de ogen ontstaan. Dit komt bv doordat er stoffen in zitten die voor verfijning van de huidstructuur zorgen. Deze stoffen zijn vaak veel te sterk voor de ooghuid en veroorzaken huid irritaties. Vaak wordt dan gedacht dat ze een allergische reactie hebben rondom de ogen, maar dit verdwijnt als ze een oogcrème gaan gebruiken. 

De beste oogcrème voor rondom de ogen:

Als je van jongs af aan, vanaf je 20e/25e jaar, al begint met  specifieke oogproducten gebruikt ben je bovenstaande ooghuid problemen vaak al voor. Je zou denken dat je zo jong nog geen huid problemen kunt hebben rondom de ogen, maar ook dan zijn ze er. Denk maar een het nachten doorhalen. Dit veroorzaakt donkere kringen of wallen. Ook stress voor een opleiding of drukke baan kunnen problemen veroorzaken.

Verder gaat de huidveroudering vanaf ongeveer het 30e levensjaar doorzetten en  krijg je minder  last van huidveroudering rondom de ogen zoals fijne lijntjes of droogte lijntjes rondom de ogen. Dit kan je voorkomen door al op jonge leeftijd oogproducten te gebruiken.

Op de foto hieronder zie je de Decaar Energising eyecream. Deze oogcreme helpt je ooghuid tegen donkere dringen, vermoeidheid en wallen. verder verzorgt het de ooghuid heel goed. Klik op de foto om direct deze fijne oogcreme te bekijken:

Decaar Energising eyecreme 20ml | Oogcreme - Viva Donna

Het beste advies voor oogverzorging:

Het beste advies is 2 specifieke oogverzorgingsproducten te gebruiken. Een voor dag en een vde nacht.

* voor overdag; deze moet de ooghuid beschermen en voor een mooie uitstraling zorgen( bv liften) en zorgen dat er geen pigment vorming ontstaat.

* een voor 's nachts; deze moet voeden, herstellen, versterken en opladen

Heb je liever een 100% natuurlijke oogverzorging? Kies dan voor de Loveli oogverzorging. Je vindt deze oogverzorging hieronder op de foto:

Loveli oogverzorging | Loveli eye serum - Viva Donna

Extra verzorging voor de ogen:

Als extra verzorging kan je nog een oogmasker gebruiken. deze zijn er in alle soorten en maken, in gels, patch, voor wallen, krijgen, liftend en anti rimpel.

Heb je na dit artikel nog vragen? Mail ons dan: [email protected]

Stralende groetjes Viva Donna.

_________________________________________________________________________

 

U vindt ons ook op:
Google BusinessGoogle reviewsTrustpilot reviews,  Twitter, FacebookInstagramBloglovin , Marktplaats

Categorieën: Ericson Laboratoire, Decaar, Extenso, oogcrèmeoogmake-up remover, oogcrème tegen wallen, oogcrème tegen rimpelsFollow my blog with Bloglovin, Bioptic producten

Relevante producten: Bioptic Micro collagen lifting for eye zone   Biofase make-up remover for eye zoneSooting lotion for eye zone,  Phyto caps anti- fatiqueAnti dark circles Fluid, Twin-patch, minikit met 3 minitaturen, oogmasker

Welke oogcreme is goed voor je ooghuid?
Gebruik altijd een oogverzorging die geschikt is voor jouw ooghuid. Het heeft bijvoorbeeld geen zin om als 20 jarige een anti aging oogverzorging te gaan gebruiken. Dus kijk eerst eens naar de ooghuid en kijk wat je zou willen verzorging of verbeteren van je ooghuid. Als je de huid puur wilt verzorgen om later huidveroudering rondom de ogen wilt voorkomen, kies dan voor een verzorgende oogcreme. Bijvoorbeeld de Loveli eyeserum. Wil je wallen en krijgen aanpakken, kies dan een oogverzorging die vocht afvoert en donkere krijgen vermindert zoals bijvoorbeeld de: Decaar energising eyecream.
Wil je meer tegen rimpeltjes doen dan is de Decaar Instand eyelift helemaal top en tegen huidverslapping rondom het oog is de Ericson Bioptic Micro collageen eyelift echt geweldig!

Mag je dagcreme rondom je ogen smeren?
Nee, ik zou een dagcreme zeker niet rondom de ogen smeren. Een dagcreme heeft te grote moleculen die niet door die huid heel kunnen omdat de ooghuid dunner is dan de rest van je gezichtshuid. je kan er alleen maar last van hebben. Dus gebruik gewoon een oogcreme

 

 

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box