Terug

Nagel problemen? Trind Perfect Systeem helpt gegarandeerd!!

Nagel problemen? Trind Perfect Systeem helpt gegarandeerd!!

Nagels zijn je visite kaartje, Hier lees je hoe je met jouwnagel probleem snel weer mooie nagels hebt.

Heb je nagelproblemen? Dit helpt echt gegarandeerd!

Heb jij last van zachte nagels, snel bladderende of scheurende nagels? Dan raad ik je echt de Trind Perfect Systeem aan. Dit helpt echt gegarandeerd!! Geen resultaat? Geld terug*!

Wil je gelijk starten met deze producten? Klik dan op de foto hieronder!

Nagelproblemen

Wil je meer weten over deze nagelverzorgingskuur? Natuurlijk zal ik je eerst wat meer vertellen over deze fijne en intensieve nagelverzorgingskuur. Handen en nagels zijn eigenlijk je visite kaartje. Nieuwe mensen geef je altijd als eerste een hand om je voor te stellen. Mooi verzorgde handen geven dan een betere indruk. We gaan je vertellen hoe je dat zelf kan doen.

Hoe werkt deze nagelverzorgingskuur:

Deze kuur moet je wel doen echt je echt een mooie nagelverbetering wilt zien. Als je er geen zin in hebt dan kan je beter afhalen. Een beetje doorzettingsvermogen is wel gewenst!

De nagelverzorgingskuur bestaat uit de volgende producten:

  • Trind Cuticle remover
  • 2 Trind manicure sticks
  • Trind Cuticle Balsem
  • TrindNail magic Buffer
  • Trind Nail Balsem
  • Trind Nail repair Naturel
  • Trind Hand repair Handcreme

Gebruiksaanwijzing Trind nagelverzorgingskuur

Zo gebruik je de kuur. Succes!

Stap 1: de Cutcle remover

Met het kwastje van de Cuticle remover breng je een druppeltje aan op elke nagelriem  van de nagels. Enkele minuten laten intrekken en vervolgens de overtollige nagelriemen verwijderen. Je kan de nagels even weken in een lekker lauwwarm handbadje. Ook kan je de nagelriemen een beetje borstelen met een zachte tandenborstel om de overtollige nagelriemvelletjes te verwijderen. 

Dit doe je ongeveer 1 keer per week!

Stap 2; de nagelriemen verzorgen

Met het kwastje Cuticle balsem breng je een druppeltje verzorging aan op de nagelriemen. Inmasseren en ongeveer 1-2 min laten intrekken totdat deze helemaal droog zijn. Nu doe je met een bokkenpootje de nagelriemen naar achter duwen. Doe dit nooit op droge harde nagelriemen, want daardoor beschadigen de nagelriemen alleen maar! 

Dit doe je minimaal 1 keer per week na de Cuticle remover. Maar het mag vaker

Een fijn bokkenpootje vind je hieronder:

Striplac Bokkenpootje 1st

 

 

Stap 3: Egaliseren en vijlen van de nagels

Om nagels te egaliseren en gelijktijdig de aanmaak van natuurlijk nagelvocht te stimuleren, gebruik je eenmaal per 4 weken de Trind Nail magic file ( Nooit vaker!!)

Maak halfronde bewegingen ( te beginnen bij de matrix / Halve maantje en vervolgens naar voren werken.) Eerst gebruik je de half zwarte zijde. Hiermee verwijder je absolute top laagje van de nagel. Daarna met diezelfde ronde bewegingen masseer je met de halve witte zijde de nagel. Tenslotte herhaal je deze beweging met de lange zwarte zijde. 

Een schitterend geëgaliseerde en glanzende nagel is het onmiddellijke resultaat. Daarbij is het de perfecte basis voor de verdere verzorging.

Ook doe je minimaal 1x de nagels vijlen met een glasvijl of een kartonnenvijl. Door de nagels te vijlen krijg je geen hobbels en bobbelen in de nagels en voorkom je snel splijtende nagels. Als je het een keer per week bijhoudt worden je nagels nooit te lang.

Hieronder vind je een fijne glasvijl  in een handige huls zodat het niet kan breken. Ook handig om mee te nemen voor onderweg!

Trind Galsvijl

Stap 4: nagelverzorging

De Trind nagelbalsem is een hele fijne nagelverzorging. Met het kwastje breng je van de Nail Balsem een druppeltje aan op iedere nagel. Ongeveer 1-2 minuten laten inwerken en daarna het restant inmasseren tot de nagels helemaal droog zijn. 

Dit mag je meerdere keren per week gebruiken.

Stap 5: Nagelverharder

De nagelverharder gebruik je de eerste 2 weken dagelijks. Breng een laagje Trind Nail repair direct op de nagels aanbrengen ( als nagellak). iedere volgende verwijder je het laagje van de vorige dag met de Trind Aceton free nail polish remover. En je brengt weer een nieuw laagje aan op je nagel.

Na 2 weken zie je het resultaat en zal de nagel mooi en sterk uitgegroeid op de door jou gewenste lengte. Om de nagels sterk te houden is het vervolgens voldoende om eens per week een laagje nail repair aan te brengen.

Stap 6: Handverzorging

Om de behandeling compleet te maken, gebruik je geen gewone handcrème maar een uniek product Trind  Hand repair handcreme gebaseerd op Duo liposomen en Vitamine A, E en C complex.

 

Hand Repair 75ml handcreme

 

TIP: Knip je nagels  niet maar vijl ze als je ze korter wilt maken!! Door ze te knippen komt er grote druk te staan op de nagelmatrix ( wortel) en dat kan blijvende beschadigingen geven in de nagelplaat. oa hobbeltjes, ribbeltjes enz. Gebruik hiervoor een glas vijl of een kartonnen vijl ( geen ijzeren, die zijn te heftig voor de nagel)

Nagelproblemen

 

Gegarandeerd resultaat; Geen resultaat geld terug*

Zo heb je in no time weer mooie handen en  nagels en maak jij altijd een goede eerste indruk.

Stralende Groetjes Viva Donna!!

__________________________________________________________________________________

Relevante producten

TRIND: Trind nailbalsam, Trind nail balsem, Trind Repair Matt, Trind Repair Pearl pinkTrind Repair Anti-bite, Nail Balsem, Trind nagellak remover aceton vrij, Trind Kuur, Trind Perfect systemTrind hand repair, Trind cuticle remover, Trind soft cuticle pen, Trind cuticle balsem, Trind Extra moistuizing cuticle cream,  Trind magic BufferTrind Flexi Vijl, Trind Fungail Nail serum, Trind proffesionel glass vijl, Trind Keratine restore, Trind repair, Trind Nail Brightner, Trind Keratin Nail protector,

 

 Categorieën: nagelverzorging, nagelriem verzorging, nagel verharder, nagellak remover, nagelvijlen, nagellak,

relevante blogs:

 

* Geld terug alleen met foto's voor en na /  retour bedrag is € 44.50 / verplicht producten te retourneren en zelf retour kosten op zich te nemen.

 

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box