Terug

Zachte nagels

Zachte nagels

Nagels zijn je visite kaartje, Hier lees je hoe je met jou nagel probleem snel weer mooie nagels hebt.

Zachte buigzame nagels; Hoe komt je er aan en hoe kom je er af!

Zachte buigzame nagels is een veel voorkomende klacht bij nagels. Doordat nagels heel zacht zijn en doorbuigen, breken ze ook gemakkelijker af. Hieronder zal ik je laten zien wat de oorzaak is van die zachte nagels en natuurlijk ga ik je vertellen wat je eraan kan doen.

Oorzaak van de zachte nagel:

Zachte nagels hebben helaas niet echt een oorzaak, het is meer genetisch bepaald als je zachte buigzame nagels hebt. Het kan zijn dat je wat stevigheid mist door een evt tekort aan calcium en biotin ( Vit B3). 

Hier vind je de beste nagelverzorgingsproducten ->

Alessandro Nailspa! Kuur mooie lange  nagels

Wat kan je aan doen zachte buigzame nagels?

Het is belangrijk dat je producten gaat gebruiken waar biotine en calcium in zit. In de nagelverzorging van Alessandro zitten deze ingrediënten. Deze producten bevatten Biotine ( ook wel Vitamine B3) en calcium wat de nagel versterkt.

Ook kan je natuurlijk voedingssupplementen gebruiken waar Biotine, Calcium, COllageen en Zink in zitten. Dit zorgt dan van binneuit voor extra voedingstoffen en dat kan echt het verschil maken.

Verder heeft Alessandro een nagellakremover in het assortiment dat heel zacht is voor de nagels. Het beat geen aceton en behoudt daardoor de voedingstoffen die in de nagelverzorgingsproducten zitten. Een nagellakremover met aceton veegt namelijk in een veeg alle voedingstoffen weg!

Ook kan je een kuur doen met de Alessandro Nail spa kuur. Hiervan heb je gegarandeerd resultaat, met niet goed geld terug garantie*!!

Geef je nagels even rust met Nagelverzorging van Alessandro - Viva Donna

TIP: Knip je nagels  niet maar vijl ze als je ze korter wilt maken!! Door ze te knippen komt er grote druk te staan op de nagelmatrix ( wortel) en dat kan blijvende beschadigingen geven in de nagelplaat. oa hobbeltjes, ribbeltjes enz. Gebruik hiervoor een glas vijl of een kartonnen vijl ( geen ijzeren, die zijn te heftig voor de nagel)

De Alessandro nagelverzorgingskuur vindt je hier! Niet goed geld terug!

Heb je na deze blog nog vragen? Laat je vraag dan gerust hieronder achter. Ik probeer je altijd graag te helpen!

Stralende Groetjes Viva Donna!

Zachte nagels

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box