Terug

Hoe verberg je kringen en wallen rondom je ogen?

Hoe verberg je kringen en wallen rondom je ogen?

Hoe verberg ik wallen en kringen rondom mijn ogen?

Ojee, Nachtje doorgehaald of juist heel erg vast geslapen, maar je moet toch de deur uit vandaag? Niemand wil met wallen of kringen onder haar ogen de straat op. Wij van Viva Donna geven je tips om er toch fris en fruitig uit te zien als je kringen en wallen onder je ogen hebt.

Zo werk je je wallen en kringen onder je ogen weg:

  • Was / douche; Het is belangrijk om je gezicht eerst goed te reinigen als je opgestaan bent met kringen en wallen. Doe dat lekker onder de douche dan kan je gelijk een beetje wakker worden. Spoel je het liefste af met koud water. Wil je dat niet plens dan je gezicht in ieder geval na het douchen met koud water.  Dit zorgt ervoor dat je wallen verminderen en je er al een stuk frisser uitziet. 
  • Tegenzwellingen; Je kunt de zwellingen rondom de ogen tegengaan door de ogen te verfrissen met oogpads die je besprenkeld hebt met ijskoud water. ( doe ze nooit uit de vriezer direct op de huid, dan vriezen ze vast en is de schade vele malen groter! Wat ook werkt zijn komkommerschijfjes of theezakjes. Leg twee warme ( geen hete) groene of kamille theezakjes of komkommeschijfjes voor 2 minuten op je ogen. Ga nog even liggen en je kringen verdwijnen als sneeuw voor de zon.
  • Gebruik goede oogverzorging; Ericson laboratoire heeft een speciale lijn producten voor de ooghuid. Voor ieder probleem is een passend producten: Bioptic
  • Concealer; Een concealer is onmisbaar als je kringen en wallen hebt onder je ogen. Normaal ben je misschien met een klein beetje concealer klaar, maar nu moet je iets enthousiaster zijn met je concealer. Gebruik verschillende kleuren om je oneffenheden te bedekken, bijvoorbeeld een roze kleur om je blauwe kringen te camoufleren.
  • Blauwe oogpotlood / eyeliner; Donkerblauw laat je oogwit in je ogen witter lijken. Hierdoor zie je er al frisser en fruitiger uit! Gebruik een huidkleurig oogpotlood op je waterlijn, zodat je ogen wat minder rood lijken. Krul je wimpers en breng een paar laagjes zwarte mascara aan en je ziet er al een stuk beter uit.

Stralende groetjes Viva Donna!

 

 

 

Recente artikelen

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box