Terug

Zo zie jij er op je best uit tijdens je online meeting

Zo zie jij er op je best uit tijdens je online meeting

Zo zie jij er op je best uit tijdens online meetings

Online meetings hebben we tegenwoordig in deze Corona tijd behoorlijk veel. En omdat het deels thuis werken bij veel mensen bevalt, zal het ook in de toekomst meer gedaan worden. Maar die camera doet soms niet bepaald wonderen voor je looks. Ik schrik me vaak een hoedje als ik mezelf in beeld zie. We zijn daar dus eens ingedoken en hebben beauty tips voor jou opgesteld, zodat jij altijd op je best bent tijdens je online meetings.

Mooi tijdens de online meeting doe je zo:

  • Het licht; Natuurlijk licht geeft het mooiste effect tijdens de online meeting. Om te zorgen dat je het meest natuurlijke licht hebt, kan je het beste bij een natuurlijke lichtbron gaan zitten, waarbij het licht van achter je camera komt. Als je die optie niet hebt, gebruik dan een bureaulamp en laat het licht daarvan weerkaatsen op een muur dichtbij. Vermijd dat je de lamp recht naar je gezicht richt, want hier kan je een onflatteuze gele gloed van krijgen.
  • Je haar; Zorg dat je haar netjes zit. Je hoeft niet alles volledig in model te brengen, maar een snelle touch-up voor je meeting begint kan geen kwaad. Spuit wat droogshampoo op de wortels van je haar en geef jezelf een korte hoofdmassage. Borstel vervolgens je haar, zeker rond je haarlijn, goed door om jezelf een volumineuze coupe te geven!
  • Je verzorging; Ai, zal je net zien… Heb je een meeting, krijg je allemaal rode plekken in je gezicht. Je kan dat probleem verhelpen door je gezicht goed in te smeren met een moisturizer voor je je make-up aanbrengt. Je kan een teint corrigerende crème gebruiken als je last hebt van een rood (of een flets) gezicht. Voor nog meer dekking kan je ook een concealer gebruiken om donkere cirkels te verbergen.
  • Je make-up; - Vermoeide ogen kunnen nogal donker overkomen op camera. Om dit te voorkomen kan je het beste een lichte, glimmende oogschaduw aanbrengen op je oogleden en een wat donkerdere in je arcadeboog. Gebruik een blendborsteltje om de twee kleuren goed in elkaar over te laten lopen, dan krijg je geen duidelijke scheidingslijnen.
  • Een klein beetje blusher kan je gezicht gelijk een levendigere uitstraling geven, waardoor je er gezonder uitziet. Een crème blusher geeft een mooier effect op camera dan een poederblush, want ze zien er vaak natuurlijker uit. Gebruik een klein beetje en gebruik je vingers om een klein beetje in je huid te deppen.  
  • Fletse lippen kunnen je een beetje een lijkachtige uitstraling geven, dat wil je natuurlijk niet… Gebruik daarom je favoriete kleur op je lippen om jezelf een levendigere look te geven. Kies voor een gekleurde lippenbalsem of matte lippenstift in plaats van een lipgloss, want een lipgloss kan er wat te glimmend uitzien op beeld.
  • Wallen? Heb je diep ge slapen of (te) veel zout gegeten gisteravond (of wijn gedronken)? Dan kan het zijn dat je gezicht ’s ochtends wat gezwollen lijkt. Of je kan meer wallen hebben onder je ogen. Een snelle oplossing is om met een gekoelde faceroller / beautyroller je gezicht wat te koelen, zodat het wat slinkt. Leg daarom je roller standaard in de koelkast zodat je hem altijd kan gebruiken als je hem nodig hebt.
  • Zoomfilter; Heb je geen tijd om je make-up te doen? Zoom heeft een optie om een filter over je beeld heen te leggen die je gezicht glad maakt. Je moet er wel even de Zoom desktop app voor downloaden, maar daar kun je heel gemakkelijk een filter aanzetten. Ook kan je je achtergrond veranderen als je de aandacht iets meer van jezelf af wil halen, mocht je daar de voorkeur aan geven.

Met deze beautytips zit jij altijd netjes achter je computerscherm!

Stralende Groetjes Sandra van Viva Donna

________________________________________________________________________________

 

 

Recente artikelen

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box