Terug

De ultieme festival look!

De ultieme festival look!

De ultieme festival look! Zo ben jij het stralende middelpunt!

Het festival seizoen heeft helaas even stil gelegen, maar gelukkig mag het nu allemaal weer. Dat betekent dat we ons weer helemaal uit mogen dossen met glitters, de leukste make-up looks en de gekste outfits! Het kiezen van je outfit voor een festival is al een dingetje, want je wil hip en trendy, maar niet te koud of te warm gekleed gaan. Maar het kiezen van je make-up look voor een festival is al helemaal lastig! Je wilt natuurlijk dat je make-up de hele dag (en nacht) perfect blijft zitten. Wij van Viva Donna vertellen je welke make-up je echt nodig hebt dit festival seizoen!

Welke make-up producten mogen niet ontbreken in jou ultieme festival look!

  • Glitters; Tijdens een festival kan je nooit genoeg glitters op hebben. Of je het nou op je lichaam, je gezicht of in je haar hebt (of allemaal) aanbrengt, glitters maken je outfit en-/of je make-up look helemaal af! 
  • Primer; Met een primer blijft al je make-up beter zitten de hele dag!
  • Oogschaduw; Je wilt natuurlijk dat je oogschaduw de hele dag en nacht perfect blijft zitten als je naar een festival gaat. Maar welke oogschaduw producten ga je daarvoor gebruiken?
  • Eyeliner; Een eyeliner zorgt voor sprekende ogen. Een mooie strakke eyeliner mag natuurlijk niet missen in jou festival look! Leuk een paar glitters erop en je straalt.
  • Waterproof mascara; Je weet natuurlijk nooit wat het weer doet dus ben altijd voorbereid op een buitje met een waterproof mascara.
  • Highlighter; Als je niet zo van de uitbundige glitters houdt kan je ook kiezen voor een subtiele highlight. Zo kan je bepaalde delen van je gezicht accenturen door een highlighter waardoor deze (vooral in de zon) een erg mooie glans geeft. 

Bekijk hier nog eens rustig alle make-upproducten die wij verkopen

Stralende Groetjes Viva Donna!

__________________________________________________________________________________-

 

Recente artikelen

  •  
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box