Terug

Loveli zonnebrand; Natuurlijke bescherming zonder witte waas.

Loveli zonnebrand; Natuurlijke bescherming zonder witte waas.

Zonnebrand van Loveli; natuurlijke bescherming en zonder waas

We hebben er even op moeten wachten, maar de Loveli Sun cream SPF 30 is binnen! Lekkere timing, terwijl het hier nu hagelt en het zojuist ook nog sneeuwde. Maar ondertussen weten we wel dat het weer zo weer om kan slaan en we alsnog prachtig zomerweer kunnen krijgen. En dan kun je maar beter voorbereid zijn op de zon!

We zijn super blij met deze zonnebrandcrème van Loveli! Want hij is niet alleen helemaal natuurlijk, natuurlijk. En hij geeft ook nog eens echt geen witte waas. En hij is zelfs niet een beetje plakkerig. Nee, hij is echt onwijs mooi en fijn smeerbaar. Met een heel subtiel zonnebrandcrème geurtje. En helemaal safe voor kinderen en zelfs baby’s. En ook voor het koraal en de rest van de natuur, want we hebben de meest koraal en natuur vriendelijke UV-filter: zinkoxide.

Loveli zonnebrand

Loveli zonnebrand; 100% natuurlijke zonnebrandcrème zonder witte waas

Als je ooit al een natuurlijke zonnebrandcrème hebt geprobeerd, dan weet je dat dit beter is voor je lijf en voor het milieu. Maar dat je er wel even een witte waas voor op de koop toe moet nemen. Want zinkoxide is spierwit. Het is wel de allermooiste UV-filter, want het beschermt tegen zowel UVA (huidveroudering) als UVB (zonnebrand) door als een spiegeltje op je huid de zon te weerkaatsen.  Maar het is uiteindelijk toch gelukt om een goede versie te maken die niet wit uitslaat en plakkerig is, maar wel goed beschermt.

Niet alleen in de Loveli deo’s, maar dus ook in onze zonnebrandcrème zit zinkoxide verwerkt. Want het is de beste beschermer tegen zowel UVA- (huidveroudering) als UVB-stralen (zonnebrand). En het is ook nog waterproof.

Naast zinkoxide bevat de Sun Cream de mooiste oliën zoals arganolie, avocado-olie en macadamia-olie dus je kunt hem zeker voor je gezicht gebruiken. En meteen ook voor je lichaam. Eén zonnebrandcrème voor allebei. En voor zowel kinderen, baby’s als volwassenen, leek ons wel zo praktisch!

Door een combinatie van oliën die van nature al een UV-filter bevatten, zoals sesamzaadolie, en een natuurlijk alternatief voor siliconen voor de betere smeerbaarheid en heel veel geduld bij het maakproces hebben we de witte waas er uiteindelijk uit gekregen. En meteen geweldig smeerbaar gemaakt zonder vet te zijn. En daarom is deze zonnebrandcrème ook perfect voor je gezicht.

Er is een kleine tube van 50 ml, zodat je die altijd bij je kunt hebben. Of gewoon voor als je liever eerst wil testen met een kleine tube. En een prachtige 150 ml tube voor als de zon echt doorbreekt en je volop wil kunnen smeren. Allebei de tubes zijn gemaakt van suikerriet

Waarom een natuurlijke Loveli zonnebrand?

Verbranden in echt uit den boze tegenwoordig. In de Baywatch-tijd was het misschien wel hip om witte strepen op je neus te hebben (echt, ooit was het hip om te verbranden), maar de meeste mensen zagen er toch liever mooi dan hip uit. En daarom vond de cosmetica-industrie de chemische (synthetische) UV-filters uit die in plaats van óp je huid de UV-stralen te weerkaatsen ín je huid worden opgenomen, waar ze UV-stralen omzetten in warmte. Het probleem van de witte waas leek helemaal opgelost, totdat er onderzoeken kwamen naar de lange termijn effecten van deze chemische UV-filters. En bleek dat ze toch niet allemaal zo veilig zijn voor je gezondheid, je hormonen en het milieu. De wetenschappers gaven er serieuze waarschuwingen voor af.

Op de foto hieronder zie je de zonnebrand van Loveli. Wil je direct deze zonnebrand kopen? Klik dan op de foto om er naar toe te gaan!

 Loveli Sun Cream | Voor een natuurlijke bescherming tegen de zon! -  Viva Donna

Loveli Waterproof zonnebrand zonder het koraal te beschadigen

De Loveli Sun Cream SPF30 is waterproof, waardoor je ook in het water beschermd bent. Maar niet alleen jij bent safe, het zeeleven ook. Want zinkoxide wordt door de experts gezien als het meest veilig voor het koraal en zeeleven. Helemaal omdat onze zinkoxide niet-nano is. Wat betekent dat de moleculen niet zo klein zijn dat ze kunnen worden opgenomen door je huid. Of door koraal. Goed voor jezelf dus maar ook voor het milieu!

Maar ondanks dat het product waterproof is adviseren wij nog wel om opnieuw in te smeren als je uit het water komt!

Hoe gebruik je Loveli zonnebrand SPF 30?

SPF 30 betekent dat je 30 keer langer in de zon kunt zonder te verbranden dan zonder zonnebrandcrème. Verbrand je normaal dus al na 10 minuten, dan ben je met onze SPF 30 Sun cream beschermd voor 30 x 10 minuten. Dus 5 uur lang. Maar hoe goed je ook beschermd bent, we adviseren je toch om:

  • De zon te vermijden als hij op z’n sterkst is
  • Baby’s en kleine kinderen liefst helemaal uit de zon te houden
  • Niet met een verbrande huid de zon in te gaan
  • Je iedere paar uur opnieuw in te smeren, want ook de mooiste UV-filter raakt na een paar uur uitgewerkt.
  • Als je huidproblemen hebt en je huidarts SPF 50 adviseert om dat advies te volgen. Er is een Loveli Sun cream SPF 50 in ontwikkeling en we verwachten die in juni 2021.

Wil je alle Loveli producten nog eens rustig bekijken? klik dan hier.

Naast Loveli zonnebrand hebben we ook nog andere natuurlijke zonnebrand merken zoals Little Urchin natuurlijke zonnebrand en Sol de Ibiza Natuurlijke zonnebrand.

Stralende Groetjes Viva Donna!

_______________________________________________________________________________

Als eerste op de hoogte zijn van nieuwe producten en acties?

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode!

____________________________________________________________________________

Recente artikelen

 

Welke zonnebrand is 100% natuurlijk?
Welke zonnebrand heeft een natuurlijke zonnefilter?
Welke zonnebrand is reef-safe?
Hoe smeer ik goed met zonnebrand?
Hoe zorg ik dat ik niet verbrand?

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box