Terug

De beste beautytips van Victoria Secret model: Miranda Kerr

De beste beautytips van Victoria Secret model: Miranda Kerr

De beste beautytips van Victoria Secret model: Miranda Kerr

In 2007 was Miranda Kerr het eerste Australische Victoria's Secret-model en sindsdien staat ze ook bekend als een bewonderenswaardige zakenvrouw. Met haar sterke energie en positieve geest is ze een grote inspiratiebron voor vele beautyguru’s. Ze heeft een super fijne ochtendroutine waarmee ze dagelijks haar dag begint. We nemen je stap voor stap mee door haar ritueel zodat je inspiratie kunt opdoen voor vernieuwing. Daarnaast  is het niet alleen goed voor je lijf en geest, ook je huid heeft er echt baad bij als je relaxed en verzorgend je dag opstart!

Begin de dag met Meditatie

Je begint de dag goed door te mediteren en in contact te komen met je lichaam. Meditatie geeft je de ruimte om in het moment te zijn en dieper in jezelf te graven. Als je mediteert, vertraagt je hartslag en gaat je ademhaling dieper. Je bloeddruk wordt genormaliseerd en je gebruikt jouw zuurstof efficiënter. Je krijgt daadwerkelijk een beter immuunsysteem en het vergroot je creativiteit.

Dankbaarheid voor de dag

Wees dankbaar voor de dag! Trek de gordijnen opzij, open de ramen en voel de warmte van de zon op je huid. Stel je voor hoe de zonnestralen door je lichaam gaan en je voeden met licht en energie voor de dag. Als het daarentegen regent, kun je dankbaar zijn voor de regen die de natuur bevochtigd en ons van zuurstof voorziet. Het maakt een groot verschil voor je kijk op het leven als je alle elementen van de natuur waardeert - wat je verrijkt met een positieve mindset.

Geef je lichaamshuid en hoofdhuid een boost met een borstel of facemassager

Wist je dat een droge borstel een waar wonder is om je doorbloeding te stimuleren? De droge borstel kan cellulitis na verloop van tijd helpen verminderen, je huid verfrissen en vernieuwen, terwijl alle dode huidcellen en vuil worden verwijderd. Gebruik de borstel in opwaartse bewegingen voordat je gaat douchen, zodat je de doorbloeding stimuleert en je lichaam wakker maakt.

Om je hoofdhuid een boost te geven borstel je dagelijks je haar en hoofdhuid met de Marlies Moller Hair & scalp borstel. Doordat de doorbloeding gestimuleerd wordt door de borstel krijgen alle haren de juiste voedingstoffen die ze nodig hebben en gaat je haar meer glanzen en beter groeien.

De huid van je gezicht geeft je een boost door met een facemassager de huid te masseren. Dit geeft een licht bindweefselmassage waardoor je na verloop van tijd je huid ziet verbeteren.

Ontspan en verfris 

Na de meditatie ga je de badkamer in. Geniet van het stromende water uit je douche dat je lichaam reinigt en maak je klaar voor de dag.
Upgrade je badervaring door een heerlijke bodyscrub zachtjes in de huid te masseren. Zo verwijder je de bovenste laag dode huidcellen en blijft je huid zijdezacht.

Uiteraard smeren we de huid na het douchen heerlijk in met een bodyverzorging zoals bodylotion, bodycreme of bodyolie.

Gezond sapje in de ochtend

Over het algemeen is een sapje uitstekend voor je lichaam om j dag te beginnen en het is een gemakkelijke manier om veel vitamines binnen te krijgen. Miranda's go-to juice in de ochtend is bleekselderijsap, dat boordevol vezels zit en daarom super goed is voor je darmflora. Bovendien is selderijsap ook goed voor je energieniveau en bevat het hydraterende ingrediënten die geweldige skincare-voordelen bieden. Selderijsap is goed te combineren met gembersap of sinaasappelsap.

Gezichtsverzorgingverzorging

En natuurlijk vergeten we de gezichtsverzorging niet. Reinig onder de douche direct je huid met een reiniging en 2-3 keer per week met een milde scrub. Gebruik een serum, een oogverzorging en een dagcreme met minimaal SPF 30.

Met dit beautyritueel ben je de hele dag fit en fris, vol energie. En je huid zal echt een boost geven!

Laat me weten wat jou ervaring is!

Stralende Groetjes Sandra van Viva Donna!

____________________________________________________________________________

Recente artikelen

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box