Terug

Zo heb je in iedere situatie de beste zonverzorging!

Zo heb je in iedere situatie de beste zonverzorging!

Zo heb je in iedere situatie de beste zonverzorging!

Koop hier de beste zonnebrand producten ->

 

De beste zonverzorging tijdens de winter

In de winter kunnen we rekenen op lage temperaturen en daardoor wordt ook de luchtvochtigheid lager. Dit heeft een verstorend effect op de huidbarrière. Je huid heeft een tekort aan vetten en hierdoor krijg je een winterhuid: een droge of zelfs jeukende huid. De huid is hierdoor gevoelig en kan trekkerig aanvoelen.

Niet alleen de buiten temperaturen hebben een effect op je huid. Zodra de temperaturen buiten dalen, stoken we thuis én op kantoor de verwarming nog wat extra op. Voor je huid zijn deze deze temperatuurveranderingen niet fijn. Zodra je buiten bent vernauwen je bloedvaten om je te beschermen tegen de kou en als je binnen bent zetten deze vaten zich weer uit en verlies je veel vocht. Ook dit draagt bij aan de de extra droge en gevoelige winterhuid.

Lage temperaturen buiten en de lucht in verwarmde ruimtes drogen je huid sneller uit. Je huid kan dan ook tijdelijk meer behoefte hebben aan een wat vollere, rijkere crèmes. Je kunt dan tijdelijk overstappen naar een extra voedende crème zoals crèmes voor een droge huid. Maar natuurlijk is het ook erg belangrijk om de hele winter door een dagcreme met SPF te gebruiken omdat er ook in de winter UV Straling in de lucht zit, anders zou het donker zijn. Dus gebruik dagelijks een dagcreme met minimaal spf 30! 

De juiste huidverzorging tijdens koude dagen is daarom heel belangrijk. Gebruik tijdens de winter of herfst verzorgingsproducten met ingrediënten die een droge huid voeden en verzorgen zoals  producten voor een droge, gevoelige huid. Deze producten vullen de tekorten in de huid aan en verbetert de natuurlijke vochtbalans.

De beste verzorging op wintersport?

Tijdens de wintersport is het belangrijk om je huid goed te beschermen en te verzorgen. Omdat de sneeuw zonlicht weerkaatst en het erg koud kan zijn is het belangrijk de juiste producten te gebruiken.

De beste huidverzorging op wintersport? Lees dan deze blog

De beste huidverzorging voor buitensporters

Of u nu boven de boomgrens wandelt of in open water vaart, een SPF met een hoge factor mag niet ontbreken in uw arsenaal. De zonnebrand stick is handig om zonder te knoeien aan te brengen, perfect voor het gezicht en moeilijk bereikbare plekjes. Het liefste met een SPF 50. Het is ook ideaal om onderweg opnieuw aan te brengen - stop hem gewoon in uw zak of rugzak tijdens uw volgende daguitstap. Voor de rest van het lichaam raden we u aan om een Zonnecrème met minimaal spf 30 aan te brengen.

De beste verzorging in de stad

Van woon-werkverkeer in de stad tot een drankje in het park, de huid perfectionerende Decaar BB oxygen crème SPF50 is een must-have voor elke stadsbewoner. Het heeft anti-vervuilingsvoordelen naast breedspectrum UVA/UVB-bescherming om u te beschermen tegen de zonnestralen, stedelijke vervuiling en andere schadelijke deeltjes die in de stad voorkomen en voortijdige huidveroudering veroorzaken.

De beste verzorging op zonnige dagen

Of u nu een dag aan de kust wilt doorbrengen, op een zonnig dak wilt spritzen of iets daartussenin, de product met hoge bescherming zijn de perfecte metgezellen in de zon. Deze zonnehelden beschermen niet alleen tegen UV-stralen, maar voorkomen ook zonneschade en verzorgen de huid optimaal.

De beste zonverzorging - Viva Donna

Deze zonverzorging mag niet ontbreken in uw make-uptasje

Als u weinig tijd hebt, is er niets beter dan SPF en foundation in één keer op te doen. Of de Decaar BB o xygen SPF 50 die we hierboven al bespraken. Dit  combineert een stralende, medium tot volledige dekking met een breedspectrum minerale zonnebescherming voor een vlekkeloze teint. Het werkt ook als een tweede verdedigingslinie tegen de schadelijke stralen als u al zonnecrème onder uw make-up draagt. 

De beste zonverzorging op het strand

Ben je van plan om naar het strand te gaan of gewoon lekker op het balkon te loungen? Geniet op een veilige manier van de zon en doe vitamine D op met minimaal SPF 50 die uw lichaamshuid beschermen, kalmeren en herstellen. Smeer dit al voordat je naar het strand gaat en breng het iedere 2 uur weer goed aan of als je in het water bent geweest! Hoe je je huid goed insmeert dat lees je hier!

Maar als serieus zonnen niet op het menu staat, geef uw huid een stralende gloed met een SPF 20 of SPF 30.  Vergeet niet om ook uw gezicht te verzorgen - wij raden iedere dag zowel in de zomer als in de winter minimaal een SPF 30 aan voor een maximale bescherming.

Huidbescherming als je werkt vanuit huis

Het dragen van SPF is essentieel, zelfs als u vanuit huis werkt (of luiert, daar is geen oordeel over), omdat ramen enkel de UVB-stralen blokkeren, maar niet de UVA-stralen. Al die tijd die u voor uw scherm doorbrengt is ook niet goed - blootstelling aan blauw licht van onze telefoons en laptops kan mogelijk bijdragen aan fotoveroudering.
Kies dus voor een dagcrem met SPF die ook beschermt tegen blauwlicht. Bijvoorbeeld de Laouta sun lite  oil free face sunscreen spf-30 color 50ml 

De zonnebrandproducten die ik verkoop zijn van de merken:

Stralende Groetjes Sandra van Viva Donna!

_________________________________________________________________________________

 
Heb ik in de winter of als het koud is andere gezichtsverzorgingsproducten nodig dan in de zomer?
 
Verzorgingsproducten voor koude dagen

Wat is de beste verzorging tijdens wintersport?

Welke zonnefactor gebruik ik wanneer?

Welke spf moet ik gebruiken?

Hoe lang kan ik onbeschermd in de zon?

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box