Terug

Wat te doen tegen verkleuring van de nagels door Striplac of nagellak?

Wat te doen tegen verkleuring van de nagels door Striplac of nagellak?

Wat te doen tegen verkleuring van de nagels door nagellak of Striplac?

Het is altijd mogelijk dat je nagels licht verkleuren als je Striplac, gellac of gewone nagellak gebruikt. Maar wat kun je er tegen doen en hoe kun je het weer verwijderen als je een nagelverkleuring hebt? Ik vertel het je hieronder allemaal.

Verkleuringen door Striplac

Het kan zijn als de Striplac kleur erg donker is, dat het een klein beetje afgeeft aan de nagelplaat. In principe zou het niet mogen bij de Striplac, maar uit ervaring weer ik dat er een paar donkerrode kleuren zijn die het helaas wel doen.

Wat moet je doen als je toch een verkleuringen krijgt met Striplac nagellak? Gelukkig heeft Striplac er niet zo heel vaak last van maar bij sommige kleuren Striplac kan er na het verwijderen van Striplac lichte verkleuring op de nagels optreden, vooral bij sterk gepigmenteerde kleuren zoals rood, roze, geel, groen. Wat kan ik doen bij nagelverkleuringen van Striplac? Ik zal je hier meer vertellen.

De Striplac 1.0 had een basecoat die je onder iedere Striplac kleur aanbracht ter voorkomeng van de verkleuring van de nagelplaat. Bij de vernieuwde Striplac is dat in principe niet meer nodig, maar heel soms bij hele sterke gepigmenteerde kleuren kan het nog wel eens voorkomen. En het kan nog extra voorkomen al je nagels een beetje poreus of beschadigd zijn. Bij beschadigde nagels zou ik adviseren geen Alessandro Striplac aan te brengen op de nagels. Maar bij een poreuze nagel kan de kleur extra in de nagel trekken.

Hoe kan ik Striplac verkleuringen voorkomen?

Zoals ik al vertelde hoef je niets onder je Striplac aan te brengen, maar als jij een Striplac kleur hebt die wel een klein beetje je nagels verkleurt, dan zou je een hele lichte kleur Striplac kunnen gebruiken als basis laagje onder de Striplac kleur die verkleuringen veroorzaakt.

Die lichte kleur Striplac zou heel goed een huidskleur kunnen zijn. Bijvoorbeeld Striplac 104 Baby pink.

Lak dan echt mega, mega dun een laagje op je gereinigde nagel en hard die uit met de lamp. Hierna kun je de nagels verder lakken met de gewenste kleur zoals je gewend bent!

Striplac  Peel & Soak  104 Baby Pink Shimmer Gel Nagellak

Wat kan ik doen bij nagelverkleuringen van Striplac?

Als u, ondanks dat het bijna niet voorkomt, toch verkleuringen op de nagelplaat heeft gekregen van een Striplac kleur dan kunt u de volgende dingen doen:

  • Je kunt de verkleuring verwijderen door met een polijstvijl de nagel iets af te vijlen.
  • Voordat je Striplac opnieuw gebruikt, dient u de nagel te polijsten (= glad oppervlak) en NIET te bufferen.
  • Komt de verkleuring iedere keer voor bij één bepaalde kleur? Breng dan voordat je de Striplac kleur aanbreng een heel dus laagje van een licht kleur Striplac aan. Dit geeft dan een beschermlaagje tegen de verkleuringen.
  • Geef het aan ons door als je verkleuringen krijgt van een bepaalde kleur. Dan kunnen wij dat corresponderen met Alessandro en kunnen zijn maatregelen nemen.

Striplac verkleuringen voorkomen

Hoe bescherm je je nagels tegen verkleuring door nagellak?

Bij gewone nagellak komen verkleuring van de nagelplaat vaak voor. Zeker als je geen basecoat gebruikt. Basecoat beschermt de nagelplaat tegen verkleuringen en het zorgt ervoor dat je nagellak langer mooi blijft zitten.

Dus vanaf nu altijd een laagje Basecoat onder je nagellak!

Wat kan ik doen bij nagelverkleuringen van gewone nagellak?

Heb je je basecoat vergeten of wist je nog niet dat je die altijd moet gebruiken en heb je verkleuringen in je nagelplaat? Vijl de bovenkant van je nagels dan  voorzichtig met een buffervijl. Ook kun je een Brightener gebruiken. Die licht de kleur van je nagelplaat een beetje op!

Wil jij ook mooie Striplac nagels?

Striplac gebruiksaanwijzing

Meer lezen over nagels:

Mooie nagels

Welke nagellak blijft het langste zitten?

 

Bekijk alle Striplac producten Striplac, alle Striplac benodigdheden striplac benodigheden en alle nagelstylingsproducten nagelstyling

 

Wist je trouwens dat je punten spaart met al je aankopen bij Club Viva Donna, waardoor je spaart voor korting en als eerste op de hoogte gehouden wordt van nieuwigheden en promoties. Je kan hier gemakkelijk een account aanmaken en dan gaat het verder vanzelf!

Succes! Met de Striplac! Als je nog vragen hebt laat het dan achter in een reactie onder deze blog!

Stralende Groetjes Sandra van Viva DOnna

_____________________________________________________________________________

 

Recente artikelen

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »