Terug

Wat kun je gebruiken om de natuurlijke uitstraling van je huid te verbeteren?

Wat kun je gebruiken om de natuurlijke uitstraling van je huid te verbeteren?

Wat kun je gebruiken om de natuurlijke uitstraling van je huid te verbeteren?

Wat doe je om je huid er gezond en mooi uit te laten zien zonder chemicaliën of producten te gebruiken die agressieve ingrediënten bevatten. Je zult er misschien versteld van staan ​​hoeveel beter je huid eruit zal zien als je alleen deze eenvoudige tips opvolgt.

Gebruik een scheerkwast

Voor de mannen is een scheerkwast een van de beste manieren om scheerschuim aan te brengen. Ze tillen haren op, verzachten de haren en helpen het schuim over je huid te verspreiden. De reden dat een kwast helpt, is omdat het goed is om het schuim in een gelijkmatige laag over je gezicht te verspreiden. Dit zorgt voor een gladdere scheerbeurt. Als je je vingers gebruikt om scheerschuim rechtstreeks op je huid aan te brengen, zal het niet zo effectief zijn om haren op te tillen zodat ze door je scheermes kunnen worden afgesneden. Borstels helpen ook bij exfoliëren, omdat ze kunnen helpen dode huidcellen te verwijderen van onder waar je je hebt geschoren. Dit zorgt ervoor dat nieuwe groei soepel en zacht is.

Begin met het gebruik van een safety razor

Een safety razor maakt gebruik van cartridges met één mes die bijna overal kunnen worden gekocht. Je hoeft niet elke paar maanden nieuwe scheerhoofden te kopen, zoals bij de meeste modellen met cartridges of zelfs bij elektrische scheerapparaten. Omdat ze niet om de twee maanden vervangende koppen nodig hebben, besparen mensen die safety razors gebruiken uiteindelijk geld in de initiële kosten. Het kan je ook helpen besparen op kosten op de lange termijn, omdat ze niet constant nieuwe mesjes of nieuwe handvatten hoeven te kopen.

Hydrateren en beschermen

Hydrateren is een van de belangrijkste dingen die je voor je huid kunt doen, ongeacht je leeftijd of het klimaat. Je huid heeft vocht nodig om gezond te blijven, en dat is vooral belangrijk als je in een droog klimaat leeft of een gevoelige huid hebt. De beste moisturizers bevatten ook SPF om je te beschermen tegen schadelijke UV-stralen. Bedenk hoeveel tijd we tegenwoordig buitenshuis doorbrengen en dan weet je dat je goede moisturizers met SPF nodig hebt.

Was en scrub je gezicht regelmatig

Het is belangrijk om je gezicht minstens één keer per dag te wassen met een milde reiniging. Als je make-up draagt, is het het beste om je gezicht voor het slapengaan te reinigen en 's ochtends eventuele resten weg te spoelen. Gebruik warm water en een milde reiniger die bij je huidtype past. Masseer zachtjes met cirkelvormige bewegingen, waarbij je speciale aandacht besteedt aan de gebieden rond de ogen en mond waar vuil zich het gemakkelijkst ophoopt.

Een gezichtsscrub verwijdert de dode huidcellen en de geeft de huid weer een mooie glow! Ik adviseer het minimaal 2-3 keer per week! Het zal je huid goed doen!

 

Bekijk onze natuurlijke huidverzorgingsmerken hier

 

_________________________________________________________________________________

Recente artikelen

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box