Terug

Viva Donna - My Story

Viva Donna - My Story

Viva Donna -  Mijn verhaal!

Graag wil ik mijn verhaal met jullie delen! We hebben namelijk een bijzonder verhaal. Soms gaan dingen niet zoals je wenst maar komt er toch iets moois uit voort en dat is bij mij het verhaal. Viva Donna is nog een één mans bedrijf, een beetje uit de hand gelopen hobby, maar hoe dat zo is gekomen dat lees je hier!

Toen ik klein was:

Je ziet de foto van mij hierboven toen ik klein was. Ik was een verlegen en rustig meisje. Lief en onzeker ook. Maar op de lagere school was ik altijd al bezig met make-up en cosmetica. Ik kreeg van mijn oma met mijn verjaardag een toilettafeltje en miniaturen. Ik was te blij!! 
De interesse voor cosmetica bleef. Ik kon uren doorbrengen op mijn kamer achter mijn inmiddels wat grotere en vollere toilettafeltje. Op mijn 18e ( zie foto boven) ging ik bij "Drogisterij Carmen" werken. Dat was bij ons op de hoek. En daarbij leerde ik voor mijn Drogist diploma. Ja je leest het goed. Ik ben ook drogist! Ook heb ik een Visagie training gedaan bij de "Parfumerie vakopleiding".

Maar het bleef hier niet bij. Ik ben een opleiding gaan volgen tot "schoonheidsspecialiste" en daar ben ik in 1997 ook goed voor geslaagd. Mijn eigen Salon "Schoonheidssalon Esté Beauté" was in 1998 een feit. En die heb ik nog steeds. Daarbij werkte ik bij een parfumerie, zowel in de winkel als in de salon. Daar volgde ik alle denkbare merktrainingen zoals Lancôme, Dior, Chanel, Clarins, Clinique, Lancaster, Biotherm, Estee Lauder, enz

Soms zorgt het noodlot voor een nieuwe opening!

Doordat ik altijd bezig was het andere naar de zin te maken en mezelf daar soms een beetje in verloor, kreeg ik in 2012 een burn-out.  Niet leuk, maar hier kwam ik echt veel sterker uit. Ik merkte dat mijn energie in de winkel niet goed was. Ik kreeg energie van met mensen persoonlijk bezig zijn en niet bezig zijn met targets en het moeten verkopen en drukke feestdagen vond ik al helemaal vreselijk! Dus toen mijn dochter in mei 2013 een ongeluk kreeg was de stap naar stoppen in de winkel snel gemaakt. 

Dat ongeluk was vreselijk, mijn dochter ervaart helaas nog steeds de naweeën van die tijd en dat gaat waarschijnlijk nooit meer over. Maar ik heb daardoor wel de stap gezet maar om mijn bestaande salon professioneel op te zetten en dat lukte echt goed! Ook in deze tijd heb ik me weer verder getraind met een huidverbeteringsmassage, aromatherapie training, polariteitsmassage, social media trainingen, Brow expert training, epileren met touwtjes en uiteraard alle merktrainingen van de merken waarmee ik werk ( Decaar, Neoderma, Ericsson Laboratoire, Alessandro, Striplac Kaé en Extenso

Alleen door de vele klachten van mijn dochters hersenletsel kon in niet zo veel klanten aannemen als ik wilde. Zij kon vaak niet naar school of moest op de gekste tijden opgehaald worden.  

Er komen mensen op je pad die uitkomst bieden!

In die tijd nam BAS van Online van Start contact met mij op. Wij zijn na een fijn gesprek samen gaan kijken waar hij mij kon helpen en zijn advies was om een eigen online webshop in beauty en cosmetica op te starten. Dus na veel overleg en brainstormen was Viva Donna geboren! We zijn een aantal mooie merken rijker zoals Loveli, Naif, OPIDivaderme, ZAO, zZacht, Beauty Pillow, Trind en nog veel meer! We zijn ons ook wat meer op de duurzamere merken gaan richten. Dat kan in deze tijd helemaal geen kwaad.

Inmiddels gaat het gelukkig een stuk beter met mijn dochter en kan ik vol alle tijd steken in mijn salon en webshop. Dat doen we dus ook. Maar een beetje uit de hand gelopen hobby is het inmiddels wel. Doordat ik in mijn eentje de drukte eigenlijk niet meer aankon van de 2 bedrijven heb ik keuzes moeten maken. We hebben inmiddels een fulfilment bedrijf ( Montapacking in Lelystad) die ook voor ons voorraad beheert en pakketjes verzend. We hebben een SEO specialist in dienst ( Marielle van Marrewijk) en met Jasper van Online van start zijn we nog steeds iedere maand aan het brainstormen hoe we de webshop naar een nog hoger level kunnen trekken!

Zo zie je maar dat uit minder leuke dingen, ook mooie dingen kunnen ontstaat!

ik ben super trots op mijn shop en hoop nog lang door te gaan.

Mochten jullie merken missen neem dan gerust contact met ons op want we staan altijd open voor tips!

Wil je ons volgen? Dat kan op de volgende kanalen en social media;

Google BusinessGoogle reviewsTrustpilot, reviews,  Twitter, FacebookInstagramBloglovin , MarktplaatsPinterest, Schoonheidssalon

Stralende Groetjes, Sandra, Viva Donna beauty webshop!

 

Reacties

  • Placeholder

    Sandra van Leeuwen

    Sunday 04 / 10 / 2020 @ 17:09

    Bedankt voor je lieve berichtje. Ik ben ook erg blij met onze samenwerking!!

  • Placeholder

    Marielle

    Sunday 04 / 10 / 2020 @ 16:57

    Mooi om je verhaal te lezen! Wat ben je goed bezig. Ik ben blij met onze samenwerking!

  • Placeholder

    Sandra

    Sunday 04 / 10 / 2020 @ 11:21

    Wat prachtig geschreven San !! Je kan trots zijn op je doorzettingsvermogen !! Heel veel succes met viva donna.
    Liefs Sandra v Os

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box