Terug

Hoe kan je het beste je foundation aanbrengen; Met een kwast , een blender of toch met je vingers?

Hoe kan je het beste je foundation aanbrengen; Met een kwast , een blender of toch met je vingers?

Hoe breng je de foundation het beste aan? Met een blender een kwast of toch je vingers?

Een foundation aanbrengen met een make-up blender, een foundationkwast of met je vingers. Wat is nou beter? Wij vertellen je er alles over in deze blog.

Hoe breng je het beste je foundation aan?

Hoe jij je foundation ook wilt aanbrengen, alles mag! Als jij het prettiger vindt om een van deze drie te gebruiken dan zeggen wij gewoon doen! Er zijn geen regels voor. Ik vind zelf het aanbrengen van mijn foundation fijn met een foundationkwast, maar dat is heel persoonlijk. We zullen hieronder de voor en nadelen van alle drie de manieren van foundation aanbrengen heel duidelijk uitleggen.

De voor en nadelen van de verschillende manieren van foundation aanbrengen:

  • Met een foundation kwast breng je heel gelijkmatig de foundation op je huid. Het werkt heel zuinig en heel schoon.
  • Het voordeel van foundation aanbrengen met een beautyblender / make-upsponsje is dat je het heel gelijkmatig en transparant kan aanbrengen. Het wekt ook vrij schoon.  Het nadeel ervan is dat een sponsje veel foundation opzuigt dus niet echt zuinig is en een sponsje is een bron van bacteriën!
  • Door de warmte van je vingers versmelt de foundation sneller en mooier met de huid. Het nadeel is dat het een beetje knoeien is en je altijd je handen moet wassen voor en na het aanbrengen. En je brengt het minder gelijkmatig aan omdat de rondingen van een kwast en een sponsje gemakkelijker alle plekjes van de huid bereiken. Je handen zijn dan toch net iets hoekiger.

Stralende groetjes Viva Donna!

 

 

Recente artikelen

 

 

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box