Terug

Viva Donna Test Eclat. collageenpoeder

Viva Donna Test Eclat. collageenpoeder

Viva Donna Test Eclat. collageenpoeder

De afgelopen periode heb ik de producten van Eclat. getest. Natuurlijk ga ik jullie hier alles over vertellen. Ook heb ik mijn testpanel het collageenpoeder van Eclat. laten testen en de reviews van mijn testpanel zal ik laten weten! Veel leesplezier!

Koop hier Eclat. Beautyproducten ->

Meer over huidveroudering:

Het verouderingsproces is biologisch, niet chronologisch. Jouw genetische klok is dynamisch en je dagelijkse gewoonten bepalen het tiktempo. Het versnelt wanneer je meer vrije radicalen dan antioxidanten in je lichaam hebt. Vrije radicalen vallen cellen aan en veroorzaken oxidatieve stress, wat de hoofdoorzaak is van versnelde veroudering.

Waarom is collageen belangrijk!

Collageen is het meest voorkomende eiwit in het lichaam en vormt een essentieel onderdeel van alle bindweefsels.

Na ons 25e levensjaar jaar neemt de collageen productie af. Dit leidt tot verlies van huidelasticiteit, wat rimpels, een droge, dunne en verslapte huid veroorzaakt.

Collageen wordt op natuurlijke wijze afgebroken door bijvoorbeeld overmatig zonnen, alcoholconsumptie, roken, stress en het eten van voedingsmiddelen die rijk zijn aan toegevoegde suikers.

Het is dus belangrijk dit aan te vullen naar mate  we ouder worden.

Naast huidverbetering geeft dit product ook verbetering aan haar en nagels!

Collageenpoeder maar dan anders

Het product in kwestie is De Marine Collageen Beauty Blend van Éclat Beauty. Een collageenpoeder, dat nét even anders is dan de rest. Naast collageen en hyaluronzuur, vind je in deze blend namelijk 16 verschillende vitamines en mineralen. Bijvoorbeeld vitamine C, biotien, selenium, zink, ijzer en magnesium. Daardoor beloven de zakjes je niet alleen een mooie huid, maar ook een vitaal en gezond lichaam te geven. Je begrijpt het al: dat moest en zouden we zelf uitproberen.

Eclat. Collageen poeder: Unieke formule

Éclat's formule bevat 6,000mg hoogwaardige gehydrolyseerd collageen. Het collageen is het gepatenteerde Peptan® collageen met hoge biologische beschikbaarheid (uit studies blijkt dat meer dan 90% van de collageen peptiden zijn verteerd en beschikbaar als kleine peptiden in het bloed binnen 1 uur na inname)

De collageen formule éclat is uniek in de Nederlandse markt door de aanvulling van 120mg hyaluronzuur. Hyaluronzuur is relatief gezien minder bekend, maar net zo belangrijk als collageen voor het menselijke huid & gewrichten

Daarnaast bevat het 16 zorgvuldig geselecteerde vitamines en mineralen voor huid, haar en nagels, algehele gezondheid

De vegan en marine (vis) collageen booster hebben beide een tropische smaak, en komen in 30 handige zakjes voor dagelijks gebruik.

Eclat collageen poeder

Mijn ervaring met Eclat huidverbeterende producten.

Ik heb 2 producten getest:

De Eclat collageen poeder is er in 2 versies: Marine en vegan. Ik heb de Marine versie getest. Ik heb het de eerste keren in water gemengd. 

De smaak van de Eclat collageen marine poeder is zoet, maar lekker. Voor mij persoonlijk iets te zoet, maar inmiddels meng ik het in mijn ontbijt; Yoghurt met muesli. Of ik drink het in de avond gemengd met Spa Rood. Dit geeft een heel lekker exotisch cocktail smaakje! Ik meng het dan iets minder geconcentreerd ( doe een half zakje op 1 glas spa rood), vanwege de zoetigheid.

Maar wat me opvalt is dat bij andere collageen producten vaak een erge nasmaak is van zoetstoffen, heb ik dat bij dit product helemaal niet!

De Eclat Multi Vitamin Gummies is een feetjes om in te nemen! Die smaken echt lekker. je kan er op kauwen en op sabbelen, maar ik vind ze zo lekker dat ze zo weg zijn. Net Winegums! En ook hier geen nasmaak van zoetstoffen, want als ik iets vies vind dan is het dat! Zelfs mijn dochter vind ze lekker!

Vooral mijn haar is echt verbeterd. Ik heb ineens een heleboel extra kleine haartjes erbij waardoor mijn haar voller geworden is.

Of mijn gezicht minder huidveroudering heeft dat vind ik lastig te zeggen, maar mijn huid straalt wel!

Viva Donna's testpanel

Mijn testpanel bestaat uit een aantal van mijn trouwste klanten, met allerlei verschillende huidtypes. Zij hebben de Eclat. Collageen poeder getest.  Ongeveer de helft van hen had nog geen ervaring met collageenpoeder. Daar heb ik mooi verandering in gebracht, en hier komen de resultaten.

Resultaten Eclat. Marine collageen poeder

Een test begint altijd bij de eerste indruk, die was in dit geval hartstikke positief. “Lekkere smaak, gemakkelijk weg te drinken en fijn dat elke verpakking de juiste dosering product geeft. Het is ook gemakkelijk om mee te nemen in je toilettas op vakantie,” vertelt een tester. Ook benoemen testers dat de verpakking verzorgd en luxe oogt, en dat ze te spreken zijn over de ingrediëntenlijst vol vitamines. 

Hoe en wanneer testers het poeder innemen, loopt flink uiteen. Ongeveer de helft doet dat ’s ochtends, met een glas water, yoghurt of een smoothie. De andere helft doet het ’s avonds, wederom in een glas water. Slechts een enkeling doet het bij de lunch. Het fijne is dus dat je het collageenpoeder kan toevoegen aan jouw routine, hoe die er dan ook uit mag zien. Deze kleine (maar belangrijke) stap in je beautyroutine kost slechts een extra minuutje. Of 30 seconden, als je snel bent.

Over de smaak van het collageenpoeder zijn de meningen verdeeld. Een tester vertelt: “De smaak was lekker zoet en tropisch, waardoor ik hem gemakkelijk wegdronk.” Een ander had er iets meer moeite mee: “Ik moest erg aan de smaak wennen, het was wat mij betreft te zoet.” Tip: houd je niet van zoet, meng het zakje dan met wat meer water dan aanbevolen, dan wordt de smaak wat milder.

Door naar de resultaten, daar kom je natuurlijk voor. Maar liefst 79 procent van de testgroep zag na de testperiode verschil. Dat varieerde van een stralendere huid tot verminderde fijne lijntjes en rimpels en positieve veranderingen in haar en nagels. Een tester deelt: “Mijn haar en nagels groeien extra goed. Daarnaast is het lijntje in mijn gezicht wat milder geworden en stoor ik me minder aan mijn rimpels.” Een enkeling gaf ook aan zich energieker te voelen door de toevoeging van vitamines. Fijne resultaten, dus.

Reviews

R. Lieuw: "Wat heeft dit product een lekker smaakje! Heerlijk tropisch!"

Nina van Dalen: Het gebruik van het Éclat voedingssupplement is heel eenvoudig. De inhoud van het zakje lost snel op in een glas water en heeft een lekker, tropisch smaakje en zeker geen vissmaak.
Na het gebruik van twee zakjes, merkte ik nog niet heel veel verschil in mijn gezicht. Ik gebruik
verschillende goede (Decaar) producten, dus mijn huid is tegenwoordig al een stuk rustiger. Wat me
wel opviel, was dat mijn slaap na het gebruik van het zakje in de avond, echt verrassend goed was.
Zelfs na een avond met een vergadering, waarna ik normaal gesproken wat moeilijker in slaap kom,
viel ik nu in een rustige slaap. Positief dus! Ik ben wel heel benieuwd wat de booster voor de huid
doet, na langer gebruik.

Marisa: Ik zit nu op dag 2 dus kan nog niet veel zeggen over de werking. Ik los het zakje in een glas water. De eerste keer wist ik niet wat voor smaak ik kon verwachten. De kleur is oranje dus kreeg een beetje een idee van een vitamine C bruistablet. Ben maar gewoon gaan drinken en vond de smaak best lekker. Beetje zoetig, sinaasappel grapefruit smaakachtig. 

Wil jij de Marine Collageen Beauty Blend van Éclat Beauty zelf proberen? Voeg de kortingscode #testeclat toe bij het afrekenen. Dan krijg je 10% korting op alle eclat producten in mijn assortiment!

Stralende Groetjes Sandra van Viva Donna!

___________________________________________________________________________

Recente artikelen

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box