Terug

Decaar peeling voor thuisgebruik

Decaar peeling voor thuisgebruik

Decaar peeling voor thuisgebruik

De Decaar Algen peeling staat bekend om zijn perfecte werking bij acne, pigmentvlekken en huidverbetering van de huidkwaliteit. Deze behandeling wordt alleen in salons gedaan.

Heel vaak krijg ik de vraag of het ook online per behandeling voor thuisgebruik verkocht mag worden. Helaas is dat niet mogelijk. Je hebt hier een specifieke opleiding voor nodig om er voor te zorgen dat je daadwerkelijk echt de huid verbetert. Als je namelijk niet op de juiste manier de huid behandelt, dan kun je de huid beschadigen. Alle specialistes die met Decaar werken hebben die training gevolgd, anders mogen ze niet met de Decaar algenpeeling gaan werken.

Dit is de Decaar peeling voor thuisgebruik

Nu snap je waarschijnlijk beter waarom de Decaar algenpeeling niet voor thuisgebruik verkocht wordt. Maar niet getreurd! Er is een peeling van Decaar voor thuisgebruik: Decaar Exfolianting Scrub mask. Ja je leest het goed, het is een peeling en scrub in een!

Deze Natural exfoliation scrub vermindert comedonen en verstopte poriën. Verder verwijdert het de dode huidcellen waardoor er minder snel ontstekingen ontstaan.

Decaar Exfolianting scrub mask - peeling voor thuisgebruik

Decaar Exfolianting scrub masker

Deze fantastische Decaar scrub is tevens ook een masker en het zorgt voor een zijdezachte en stralende huid. Het verwijderd de dode huidcellen en vermindert comedonen en verstopte poriën. Verder bevat het Aloë Vera en Kaolien, die de beschadigde huid intensief herstellen. Deze milde exfoliator kalmeert de huid en geeft het een stralende en gezonde gloed.

Zo werkt dit fantastische product

Deze peeling bevat hele fijn ingrediënten. Hieronder vertel ik je welke ingrediënten erin zitten en hoe ze werken:

Kaoline: Helpt bij het reinigen en exfoliëren. Kalmeert en voedt de huid.

Montmorilloniet: Reinigt, exfoliëert zachtjes, vermindert zonnevlekken en verkleuringen, geneest en revitaliseerd de dermale lagen van de huid.

Illiet: Heeft een zeer absorberende werking, waardoor het in staat is toxines effectief te verwijderen. Heeft een tonifiërend effect op de huid. Het doet de bleke, vale en verouderende huid herleven en zuivert ook de verstopte en acne-gevoelige huidtypen. Het verbetert de bloedsomloop en laat de huid er stralend uitzien, waarbij rimpels worden bestreden.

Kariteboter: Biedt een groot duurzaamheidsprofiel, langdurige stabiliteit en een uniek licht en zijdeachtig gevoel. Zeer geschikt voor het behandelen van een droge huid. Beschermt de huideigen talglaag en vermindert ontstekingen.

Gebruiksadvies Decaar Exfolianting scrub masker

Voor een vette huid: Breng een gemiddelde hoeveelheid aan op de vingers en breng het roterend aan op een al vochtige huid. Laat het nog even inwerken als masker en spoelt het na ongeveer 10 min af met veel lauw warm water. 

Voor een minder vette huid: Breng een gemiddelde hoeveelheid aan op de vingers en breng het roterend aan op een al vochtige huid. Spoel direct na de behandeling het product af met roterende beweging en met veel lauw warm water.

Breng hierna je verzorging aan zoals je gewend bent, maar vergeet niet eerst de Decaar Oxygengel aan te brengen. Dit helpt de huid te herstellen!

En heb je snel last van pigmentvlekjes? Vergeet dan niet je SPF te gebruiken. Bijvoorbeeld de Decaar Oxygencreme SPF30.

 

Heb je nog vragen over de Decaar peeling voor thuisgebruik? Laat het dan achter in een reactie onder deze blog. 

Stralende Groetjes Sandra van Viva Donna

_____________________________________________________________________

 

Recente artikelen

 

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box