Terug

Loveli Cucumber-Aloevera Deo is terug

Loveli Cucumber-Aloevera Deo is terug

Hoera!! De Loveli Cucumber - Aloe Vera Deodorant is terug

Hoera!! Mijn favoriete deo is terug! De vegan deo met Cucumber & Aloe Vera geur. Apple Blossom was altijd mijn lievelingsgeur tot ik deze frisse komkommergeur ontdekte.

En het werd niet alleen mijn favoriete deo-geur, veel meer Loveli fans waren helemaal blij met deze Deodorant. We waren o zo blij met mijn nieuwe vondst om de bijenwas te kunnen vervangen door bessenwas, want dat leek helemaal perfect te gaan. Tot de zomer kwam en we temperaturen van boven de 20 graden kregen.

Loveli Cucumber Deodorant

Ze hadden de deo zelfs getest tot 40 graden, maar in een oven op 40 graden is toch anders dan de werkelijkheid. Waarin een PostNL-busje nog veel warmer kan worden. En deze deo’s gesmolten aan kwamen. Dat werkte dus niet. 

De hele zomer hebben ze getest met andere wassen om de deo stevig te houden bij hogere temperaturen. En nu denken we dat het gelukt is met de toevoeging van jojoba-parels. Maar nu is de zon weg ha ha.  Smelten kan ie dus sowieso niet meer, maar door de toevoeging van jojobaparels is de deo nóg verzorgender geworden voor je huid. En is ie nog steeds vegan!

Loveli Deodorant poeder

Meer over de Loveli Deodorant Aloe Vera - Cucumber

Deze puur natuurlijke deodorant stick zonder aluminium werkt echt . Het is gebaseerd op kokosolie en natriumbicarbonaat en nog meer fijne ingrediënten die goed zijn voor je huid en je beschermen tegen zweetgeur. Door de toevoeging van zinkoxide werkt deze deo ook perfect tegen de geur van hormoonzweet, emotiezweet en stresszweet.

Cucumber & Aloe Vera is een helemaal natuurlijk parfum met de frisse geur van komkommer. De aloë vera in de deo zorgt voor nog meer verzorging van je huid. De Cucumber & Aloe Vera deo bevat geen bijenwas, maar bessenwas. En daarmee is hij helemaal vegan.

Je vindt de Loveli Cucumber aloevera Deodorant hier

 

 

 

 

Recente artikelen

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box