Terug

Droge nagels

Droge nagels

Nagels zijn je visite kaartje, Hier lees je hoe je met jou nagel probleem snel weer mooie nagels hebt.

Droge nagels, hoe komt het en wat kan je er tegen doen?

Een veel voorkomende klacht bij nagels is de Droge nagels.

Hieronder zal ik je laten zien hoe het ontstaat en wat je eraan kan doen.

Oorzaak van droge nagels

Een droge nagel bevat te weinig nagelvocht en is vaak te herkennen aan een gelige kleur. Nagelvocht zorgt ervoor dat de nagel elastisch blijft. Als de nagel te weinig vocht  bevat, zal het dus gemakkelijker breken, scheuren of splijten.

Wat kun je zelf doen aan droge nagels?

* Het is belangrijk dat je de nagels snel gaat verzorgen met een goed product dat vocht beter laat vast houden in de nagels. 

De volgende producten zijn ideaal om droge nagels te verzorgen:

- Trind Nail Balsem | verzorging van droge nagels is de perfecte hydratatie wanneer je doge nagels hebt en wanneer ze splijten breken of scheuren. Het bevat natuurlijke stoffen die ervoor zorgen dat de nagel beter het vocht vast houdt en is vet vrij. Samen met de Trind repair zal het wonderen doen.

Trind Nail balsem - Viva Donna

-Trind Nail Repair is een effectieve nagelversterker die je nagels sterker en soepeler maakt en houdt. De nagels drogen dmv dit product niet meer uit en verkleuren niet meer. Ook zorgt dit product ervoor dat de nagel het vocht niet verloren laat gaan. De nagel blijft op deze manier zacht en soepel en ziet er verzorgd uit. Super in combinatie met de Trind  Nail balsem

Verkrijgbaar in: Naturel, Matt, Pearl pink, Anti-bite

 Trind Nail Repair nagelverharder | Viva Donna

* Gebruik een aceton vrije nagellak remover Dit zorgt ervoor dat de nagels niet uitdrogen als je ze schoonmaakt of ontdoet van je nagellak!

Trind Nail Polish remover aceton free - Viva Donna

Succes met de droge nagels en ze zullen snel weer mooi zijn! Als je nog vragen ehbt over deze blog, stel ze me dan gerust in een mailtje naar [email protected] of laat het achter in een reactie. Ik zal je altijd proberen te helpen!

 

Stralende groetjes Viva Donna!!

droge nagels

__________________________________________________________________________________

Relevante producten

TRIND: Trind nailbalsam, Trind nail balsem, Trind Repair Matt, Trind Repair Pearl pinkTrind Repair Anti-bite, Nail Balsem, Trind nagellak remover aceton vrij, Trind Kuur, Trind Perfect systemTrind hand repair, Trind cuticle remover, Trind soft cuticle pen, Trind cuticle balsem, Trind Extra moistuizing cuticle cream,  Trind magic BufferTrind Flexi Vijl, Trind Fungail Nail serum, Trind proffesionel glass vijl, Trind Keratine restore, Trind repair, Trind Nail Brightner, Trind Keratin Nail protector,

 

 Categorieën: nagelverzorging, nagelriem verzorging, nagel verharder, nagellak remover, nagelvijlen, nagellak,

relevante blogs:

FAQ Droge nagels

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box