Terug

Bescherm je huid met Decaar zonbescherming

Bescherm je huid met Decaar zonbescherming

Bescherm je huid met Decaar zonbescherming 

We kunne heerlijk genieten van de zon in deze tijd van het jaar, maar helaas is de zon ook schadelijk voor je huid. Gelukkig zijn de meeste van ons zich daar wel van bewust. Maar dat we dagelijks de huid moeten beschermen tegen de zon en niet alleen als we gaan zonnebaden is helaas nog niet bekend bij iedereen.  We zullen jullie uitleggen waarom je huidverzorgingsroutine eigenlijk  zou moeten eindigen met het aanbrengen van een SPF. En waarom het essentieel is om dagelijks  je huid te beschermen tegen schadelijke UV-straling.

De zon & UV Staling

De zon bevat UV Straling en  is en blijft de nummer 1 in oorzaak van huidveroudering. Niet alleen tijdens de warmere maanden zorgt de zon voor schade aan de huid en vroegtijdige huidveroudering, maar ook zeker tijdens de wintermaanden. Wist je bijvoorbeeld dat UVA-straling door zowel glas als wolken heen schijnt?! Als er geen UV straling zou zijn in de winter dan zou het geheel donker zijn.

Zon bestaat uit UV-A straling en UV-B Straling.  

UV-A: UVA-straling dringt door tot de lederhuid (tweede huidlaag). 95% van de zonstraling bestaat uit UVA en lange tijd werd gedacht dat deze straling minder schadelijk was dan UVB. Inmiddels is echter duidelijk dat UVA-straling diep in de huid doordringt, waar het schadelijke chemische reacties opstart die weer tot DNA-schade kunnen leiden. UV-A straling zorgt voor warmte en roodheid in de huid, maar dus ook voor huidveroudering en DNA schade kan later tot huidkanker leiden.

UV-B; UV-B Straling dringt dieper door tot de opperhuid (bovenste huidlaag). De positieve kant van UV-B straling is dat het zorgt voor de aanmaak van vitamine D en dat we er bruin van worden. Maar helaas zorgt dit type bij te veel blootstelling ook voor verbranding, DNA-schade en huidkanker.

Daarom moet je dus dagelijks je huid goed beschermen. Decaar heeft 4 producten die je dagelijks beschermen tegen de schadelijke  invloeden van de zon. Je vindt ze hieronder met de beschrijving wat de producten allemaal doen.

Decaar Zonbescherming

 DÉCAAR zonbescherming:

 

DÉCAAR OXYGEN CREAM SPF 30

DÉCAAR Oxygen Cream SPF 30 is een zeer beschermende crème met UV-filters die de huid hydrateert en energie geeft. De werkzame stof in deze crème, naast de SPF, is perfluorcarbon. Dit wonderstofje zorgt voor meer zuurstof in de huid, waardoor de huidfuncties verbeteren, de huid beter herstelt,  de huid beter is beschermd is en er gezonder en stralender uitziet.

 

DÉCAAR BB OXYGEN CREAM SPF 50

DÉCAAR BB Oxygen Cream SPF 50 is een getinte zonnebrandcrème die snel wordt geabsorbeerd, zonder enige vettigheid achter te laten. Er ontstaat een frisse, gladde en egale huid, zonder onzuiverheden. De teint van de crème past zich aan je huid aan en kleurt met de natuurlijke huidskleur mee. Sproeten, onzuiverheden en pigmentvlekken zijn minder zichtbaar.

 

DÉCAAR BRIGHTENING CREAM SPF 50

Bevat een stabiel systeem van UVB-, UVA-, IR- en VIS-beschermingsfilters. Het natuurlijke duizendknoop- extract is rijk aan resveratrol, dit is een krachtige antioxidant, die erg efficiënt is in het voorkomen van veroudering van de huid.

 

DÉCAAR DELICATE CREAM SPF 15

De formulering is samengesteld voor het behouden van een gezonde en jeugdige huid. Het biedt daarnaast bescherming tegen schadelijke UV-straling met factor 15. Deze hydrateerde verzorging voorde gevoelige huid kan je  iedere dag gebruiken. Het verzorgt de huid met Panthenol en Aloë Vera, die negatieve gevolgen van oxidatieve stress zoals roodheid, lijntjes en rimpels en een ruwe huid voelbaar en zichtbaar vermindert. De huid ziet er fris en gezond uit. Pro Vitamine B5 dringt tot diep in de huid door, waar het zorgt voor herstel en revitalisatie van de cellen.

Decaar zonbescherming - Viva Donna

Zo gebruik je de Decaar zonbescherming

Al deze producten gebruik je op een huid die gereinigd is met een zachte reiniging en daarna verzorgd is met een serum en een dagcrème.

Wil jij weten welke Decaar zonbescherming het beste bij jouw huid past? Neem dan gerust contact met ons op!

Stralende Groetjes Viva Donna!

 

 

Recente artikelen

 

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box