Terug

Zo gebruik je minder foundation in de winter

Zo gebruik je minder foundation in de winter

Zo gebruik je minder foundation in de winter

In de winter kunnen we er wel eens een beetje pips, flets of bleekjes uit zien.  Daardoor voelen we ons ook vaak minder goed en oneffenheden zie je beter zitten op een bleke huid. Vaak wordt in de winter meer foundation gebruik dan in andere maanden. Om nog maar niet te spreken over huidjes die onzuiver zijn, en daardoor nog onzuiverder worden, verkeerde kleuren foundation die gebruikt worden omdat er ten onrechte gedacht wordt dat je zo een beetje meer kleur in je gezicht krijgt. Helaas is zo’n donkere foundation erg onnatuurlijk, lelijk en geeft de huid een ouder uiterlijk. Maar wij hebben een oplossing om er beter uit te zien zonder te veel of verkeerde foundation te gebruiken.

Een natuurlijke teint

Het ultieme trucje om minder of geen foundation meer nodig te hebben, zorgt voor een ware revolutie: met de Marc Inbane Perle de Soleil heb je  in een handomdraai een mooie natuurlijke gebruinde huid en dat tijdens de koude winterdagen! Voeg de Award-winning bruiningsdruppels eenvoudig toe aan je favoriete dagcrème of bodylotion voor een prachtige gezonde teint op maat!

Advies voor gebruik van de Perle Soleil van gezicht

  • Gebruik 1 - 2  druppels voor een gezonde gloed en het meest natuurlijke effect
  • Gebruik 3 - 4 druppels voor een stralende zonovergoten teint

Marc Inbane Perle Soleil

Tips: 

  • Voeg een paar druppels Marc Inbane Perle soleil toe aan de laatste crème die je aanbrengt voor een perfecte final touch.
  • Scrub je huid altijd voor gebruik van een zelfbruiner voor het mooiste resultaat
  • Herhaal het gebruik van de Marc Inbane Perle soleil 2x per week.

Wil je toch foundation gebruiken in de winter?

Als je naast een natuurlijk getinte huid met een zelfbruiner toch nog je foundation wilt gebruiken dan is dat uiteraard prima. Maar zorg er dan wel voor dat je niet te veel foundation gebruikt en dat je de juiste kleur foundation gebruikt. En de juiste kleur is de kleur van je huid en niet een donkerdere kleur. Een foundation is er om de oneffenheden te verdoezelen, niet om een kleurtje te creëren op je huid. Hoe je de juiste foundation uitkiest dat lees je hier.


Je vindt de Marc Inbane Perle Soleil hier

Stralende Groetjes Viva Donna!

 

 

 

Recente artikelen

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box