Terug

Wat geef je iemand die alles al heeft?

Wat geef je iemand die alles al heeft?

De feestdagen komen er weer aan maar wat geef je nou iemand die alles al heeft?

 

Het valt niet altijd mee om met de feestdagen of verjaardagen iedere keer weer iets leuk en  origineels te vinden. Zeker als degene voor wie jij presentjes wilt kopen alles al heeft of geen wensen heeft. Hoe kan je dan toch iets leuk geven aan hem of haar zonder dat het cadeau weer achter in de kast beland. Wij gaan je daar een handje bij helpen!

 

Cadeau tips voor iemand die alles al heeft:

  • Je kan iemand een beleving cadeau geven i.p.v. iets dat direct tastbaar is. Bijvoorbeeld een uitje naar de sauna, theater, bioscoop en restaurant. En als je het wat minder te besteden hebt dan is een strandwandeling of boswandeling met een gezellige picknick of kopkoffie ook super leuk.
  • Leef je altijd in in degene waarvoor je iets zoekt. Dan geef je iets waar over nagedacht is en waarvoor een vorm van inspanning voor gedaan is. Dan valt een cadeau altijd altijd beter dan dat je zomaar iets koopt.
  • Personaliseer een cadeau. Simpele voorbeelden zijn een foto van jullie samen die mooi ingelijst is, een muismat met foto of een presentje met de naam van de persoon waar het cadeau voor is.
  • Natuurlijk zijn een douchegel en bodylotion altijd goed, maar wel wat afgezaagd. Denk eens aan een handscrub, bodyscrub of voetenscrub. Dit zijn producten die ze vaak niet voor zichzelf kopen maar wel heerlijk zijn om te krijgen en te gebruiken. Dus denk net even buiten de lijntjes.
  • Bedenk een leuk cadeau in de hobby's van degene aan wie je een cadeau wilt geven. Sport diegene graag, houd hij of zij van thee of juist van chocola, zijn ze creatief of lezen ze graag? Knutsel dan een leuk pakketje in elkaar en doe er een persoonlijke wens bij. Dit is altijd leuk.

Hopelijk hebben we je een beetje op weg geholpen. Want hoe leuk is het om iemand een beetje leuk te verrassen en of te verwennen. Je geeft de ander er een goed gevoel mee en het geeft jezelf een goed gevoel! 

Bekijk hier onze beauty cadeaus 

 

Succes!! Stralende Groetjes Viva Donna!

 

Wil je ons volgen? Dat kan op de volgende kanalen en social media;

Google BusinessGoogle reviewsTrustpilot, reviews,  Twitter, FacebookInstagramBloglovin , MarktplaatsPinterest, Schoonheidssalon

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box