Terug

Verbeter je huid met de RevitalTrax collageen stimulerende serums

Verbeter je huid met de RevitalTrax collageen stimulerende serums

Verbeter jouw huid met de RevitalTrax collageen stimulerende serums!

Een serum bevat een hogere concentratie aan actieve werkstoffen dan bijvoorbeeld een crème, dit verbetert de conditie van de huid en pakt huidproblemen aan. Daarom is het altijd goed om één of meerdere serums te gebruiken in je dagelijkse huidverzorging. Zeker als deze de productie van collageen stimuleren! Dit is dan ook perfect te gebruiken in combinatie met het RevitalTrax Anti-Aging Collagen Complex die zorgt voor betere collageen productie van binnenuit.

Revitaltrax heeft meerdere serums. Het vitamine C, retinol en hyaluronzuur serum van RevitalTrax stimuleren de aanmaak van collageen en hebben ieder een eigen kracht. Lees snel verder om erachter te komen welk serum of serums het beste bij jouw huid passen!

RevitalTrax Vitamine C serum

Het Vitamin-C Serum zorgt voor een frisse blik en een gezonde en jonger uitziende huid.

RevitalTrax Viamine C serum

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het Vitamin-C Serum bevat 12% vitamine C, dit is een boost voor iedere dag en essentieel voor de vorming van collageen. Dit is nodig om de huid te verstevigen en rimpels en fijne lijntjes te verminderen. Verder is het een antioxidant die helpt om de conditie van je huid te verbeteren. Het biedt een krachtige bescherming tegen schadelijke factoren, zoals vervuiling en uv-straling. Bij onzuiverheden beschermt vitamine C tegen irritatie, gaat het ontstekingen tegen en helpt het de huid te herstellen. Ook heeft het een positieve invloed op pigmentvlekken, acne en werkt het bij rosacea.

 

RevitalTrax Retinol Serum

Het Retinol Serum ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en werkt tegen huidveroudering.

RevitalTrax retinol serum

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het Retinol Serum bevat 2% retinol (vitamine A). Dit is een bewezen ingrediënt tegen huidveroudering en een extreem effectief cel-vernieuwend ingrediënt. Het zet namelijk het herstellend vermogen van je huidcellen aan tot het maken van nieuwe, gezonde (jongere) cellen. Hierdoor wordt de productie van collageen gestimuleerd, worden rimpels minder diep en het ontstaan van nieuwe rimpels vertraagd. Retinol is een antioxidant. Het kan dus de negatieve werking stoppen van schadelijke vrije radicalen die de huid er ouder uit doen zien. Daarnaast vermindert het huidverkleuringen, werkt het ontstekingsremmend en is het effectief bij het behandelen van een acne-gevoelige huid, puistjes en eczeem.

*Wij raden aan om dit serum alleen 's avonds te gebruiken wegens het verhogen van gevoeligheid voor zonlicht


RevitalTrax Hyaluron serum

Het Hyaluronic Serum zorgt voor een gezonde huidbarrière waardoor de huid voller aanvoelt en jonger oogt.

RevitalTrax Hyaluronserum

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het Hyaluronic Serum bevat 2% hyaluronzuur. Dit werkt vocht inbrengend en hyaluronzuur is, naast collageen en elastine, de belangrijkste huidstructuur component in de strijd tegen huidveroudering. Hyaluronzuur wordt, net als collageen, na je 25e levensjaar niet voldoende meer aangemaakt dus het toevoegen ervan is zeer aan te raden. Geen enkele andere biologische stof kan zoveel vocht vasthouden als hyaluronzuur, wat resulteert in een verhoogde gladheid, verzachting, vermindering van rimpels en een gezonde huid barrière. Een huid met een gezonde huid barrière voelt voller aan en ziet er jonger uit.

Wil jij alle RevitalTrax producten nog eens rustig bekijken? Klik dan hier.

Stralende Groetjes Sandra van Viva Donna

Rem huidveroudering met RevitalTrax  - Viva Donna

_____________________________________________________________________________________________

 

Recente artikelen

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box