Terug

Nieuwe cadeau sets van Loveli

Nieuwe cadeau sets van Loveli

Nieuwe cadeau sets van Loveli

Samen met Loveli heb ik leuke nieuwe cadeau sets samengesteld voor jullie. Super leuk om cadeau te geven met de kerst. De cadeausets die ik al had blijven in het assortiment en er komen leuke cadeau sets bij met de Loveli toilettas!

Nieuwe cadeausets van Loveli

Loveli toilettas

Weet je nog dat ik afgelopen zomer het kleine Loveli toilettasje introduceerden? Gemaakt van PET-flessen en perfect voor je travel size flesjes voor een weekendje weg. Of om je make-upproducten in te bewaren!Dat toilettasje was zo’n succes dat ze in no time op waren. Zelf ben ik er ook heel blij mee, want nu gebruik ik hem nog steeds als make up tasje.En als iets zo’n succes is, dan wil ik alleen maar meer. Dan wil ik ook een grote toilettas voor alle grotere Loveli spulletjes! Dus toen Loveli de grote toilettas introduceerde was ik zo blij!! 

Loveli cadeausets

Het is wederom super mooi en ook gemaakt van gerecycelde PET-flessen. En ook nog eens een plaatje naast het kleine toilettasje! En wederom met een leuke opdruk!

Je kan het los bestellen maar ik heb het ook verwerkt in leuke Loveli cadeaupakketten.  Voor jezelf, maar natuurlijk ook super leuk onder de kerstboom!Je vindt alle cadeaupakketjes met en zonder toilettas hier!Stralende Groetjes Sandra van Viva Donna

__________________________________________________________________________-

Recente artikelen

Welke Loveli cadeausets zijn er?

Welke cadeausets zijn met natuurlijke producten?

Wat is een goed cadeau voor mijn schoonmoeder?

Het beste cadeau voor mijn vriendin

Het beste cadeau voor mijn schoonmoeder

Het beste cadeau voor mannen

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box