Terug

Decaar kerstactie 2022

Decaar kerstactie 2022

IT’S THE MOST WONDERFUL TIME.......

 

Of the year! De decembermaand is een periode van bezinning. Terugkijkend op afgelopen jaar, ben ik vooral heel erg dankbaar. We zijn als bedrijf goed door een toch wat donkere periode gekomen, dit hebben we uiteraard niet alleen gedaan. Dankbaar ben ik dan ook voor jou, onze trouwe klanten.

Daarnaast vieren ik mijn vijfjarig bestaan (18 januari 2023 om precies te zijn). Het zijn vijf turbulente jaren geweest, maar al met al ben ik heel erg trots op waar ik nu sta.

Alles wat je aandacht geeft groeit, daar ben ik van overtuigd. En ik heb heel hard gewerkt om hele mooie dingen voor jullie te gaan doen het komende jaar!

Je kunt in 2023 veel leuke, nieuwe dingen verwachten. Zowel wat onze producten betreft, als de de hulp bij huidproblemen en product keuzes.
Ik ben continu in ontwikkeling, om voor jou de beste producten te  kunnen vinden die goed zijn voor jou maar ook voor het milieu!
Ik kijk uit naar een fantastisch nieuw jaar, zij aan zij met jou als mijn klant!

 

Decaar Kerst activiteiten!

Decaar Oxygengel kerstbal

Wij introduceren een fantastische kerstcampagne voor jou! De Decaar Oxygen Gel, by far het meeste geliefde product van DÉCAAR, wordt tijdens de speciale kerstcampagne als limited edition miniatuur uitgegeven, met maar liefst 50% korting en in prachtige kerstbal.

Decaar kerstactie

Deze intensieve oxygen gel van Decaar werkt super herstellend en regenererend op de huid. Het immuunsysteem wordt verbeterd, fijne lijnen zijn verzacht, de huid is egaler en stralender, verjongd en gehydrateerd. Perfect product om te gebruiken bij huidcondities zoals eczeem of een beschadigde huid (bijvoorbeeld door UV-straling). Dit serum zorgt echt voor een super mooie huid, je ziet de fijne lijntjes verdwijnen als sneeuw voor de zon. Gebruik het als kuur onder de Oxygen gel van Decaar.

Deze kerstbal is nu van € 24.99 voor €12.99

Je vindt de kerstbal met de oxygengel hier

Feestelijke Christmas crackers

Deze kerst pakken we uit met deze super feestelijke crackers. Je kunt kiezen voor de Lumi variant
of de Age Reverse.

Decaar Lumi cracker

In deze cracker zit de Decaar Dream Glow Cream en het Decaar Lumi Drops Serum. De perfecte combinatie
voor iedere vrouw en man die een stralende, egale, gezonde en jonge huid wenst. De producten gaan effectief de vorming van pigmentvlekken en donkere verkleuringen tegen en verminderen bestaand pigment.

Deze set is nu van €136.80 nu voor € 109.99

Decaar Lumi cracker

Decaar Age reverse cracker

De Age Reverse Cracker is het ultieme luxe cadeau voor deze kerst. Niet alleen dankzij de mooie verpakking,
maar ook zeker omdat deze is gevuld met de Decaar Age Reverse Day & de Decaar Age Reverse Night Cream

Deze set is nu van €183.60 nu voor €141.99

Decaar Age reverse cracker

 

Let op: Al deze producten zijn limited edition, dus op=op!

Stralende groetjes Sandra van Viva Donna!

 

___________________________________________________________________________________

 

Recente artikelen

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »