Terug

Laouta WInter glow is back!

Laouta WInter glow is back!

De must have voor deze winter: Laouta Winter Glow Oil 

De winter komt er weer aan met veel avondjes binnen, sneeuw en vooral veel kou! Hoe fijn is het om je huid dan weer goed te verzorgen, door de kou en de lage luchtvochtigheid kan je huid namelijk wat meer hydratatie en glans gebruiken! Je huid wordt door deze omstandigheden vaak wat droger en met een olie kun je dit soms verhelpen! De bodyolie van Laouta is alleen beschikbaar in de winter en zorgt ervoor dat jouw huid weer een heerlijke glow en glam krijgt! 
 
Koop hier de laouta Winterglow producten ->
 
De Laouta winter glow wilt iedereen wel en in deze blog vertellen we je meer over de heerlijke ingrediënten van de huidolie, de voordelen van de huidolie en hoe je deze huidolie gebruikt.
 
LAOUTA Winter Glow Dry Oil 100ml (Zilver) - Viva DOnna
 

Voordelen Laouta Winter Glow Oil

Deze heerlijke bodyolie van Laouta is een hydraterende olie die verschillende voedende oliën bevat en zorgt ervoor dat je huid meer glow en glam krijgt deze winter! De huidolie zorgt voor een diepe hydratatie en geeft de huid een subtiele porseleinenglans. Naast deze fijne voordelen van de huidolie, heeft de huidolie ook een heerlijke sensuele warme geur: de geur van bergamot & vanille. Pure verwennerij dus, heerlijk! 
 

Ingrediënten Laouta winter glow oil

De bodyolie van Laouta bevat verschillende voedende ingrediënten en is gemaakt van 99% natuurlijke ingrediënten. De verschillende ingrediënten hebben allemaal andere voordelen voor de huid.
 
De huidolie bevat bijvoorbeeld helichrysum bloemolie en heeft veel voordelen voor de huid. Het kan worden gebruikt om een gezonde huid, celregeneratie en een stralende werking te bevorderen. Daarnaast bevat de Laouta Winter Glow een krachtige hydraterende mix van olijfolie, amandelolie en abrikozenolie en is een krachtige hydraterende mix van natuurlijke oliën om de huid intens te hydrateren. 
 
Tot slot bevat de heerlijke huidolie van Laouta bergamot, wat ervoor zorgt dat je vette huid weer in balans wordt gebracht. 
 
En wat wij bij Viva Donna belangrijk vinden is dat de Laouta Winter Glow Oil geen synthetische kleurstoffen en conserveringsmiddelen bevat een mooi product dus om in ons assortiment te hebben!
 
Laouta Winter Oil
 

Gebruik Laouta Winter Glow 

Wist je dat je deze olie uit gebruiken voor op je huid en voor in je haar, heerlijk! Je kunt daarnaast de huidolie zo vaak gebruiken als je zelf wilt! Het is geschikt om te gebruiken op zowel een natte of droge huid. Wel is het belangrijk om goed te schudden voor gebruik! 
 
Gebruik je het in je haar als haarolie? Dan heb je echt maar heel weinig nodig! Gebruik altijd kleine beetjes, ook als je het aanbrengt op je huid, want te veel geeft vaak geen mooi effect en ook voor je portemonnee is het beter.
 
Benieuwd geworden naar deze heerlijke huidolie van Laouta voor in de winter? Je vindt de Laouta Winter Glow hier.
 
Naast deze heerlijke olie speciaal voor in de winter, verkopen wij via Viva Donna ook andere oliën van Laouta zoals de Laouta Deep Hydratating Glowing Body Oil met de geur van Geranium en Grapefruit, deze vind je hier. En we hebben natuurlijk ook de gewone bodyolie van Laouta die goed verzorgd, maar niet glitter.t
 
 
Stralende groetjes Sandra van Viva Donna
________________________________________________________________________

Recente artikelen

 

Welke olie glanst mooi?

Ik zoek een glanzende huidolie?

Hoe krijg ik een mooie glow op mijn huid?

 

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box