Terug

Hoe maak ik mijn huis gezellig?

Hoe maak ik mijn huis gezellig?

Hoe maak ik mijn huis extra gezellig?

Hoe heerlijk zijn die donkere dagen, gezellig met het gezin thuis. Dan wil je je huis natuurlijk gezellig maken en sfeer geven. Wij hebben leuke tips voor je!

Openhaard 

Niet iedereen is zo gelukkig om een openhaard te hebben in huis, maar een openhaard is wel de ultieme sfeermaker voor in huis. Openhaarden zijn altijd super sfeervol. Het mooiste is natuurlijk als ze daadwerkelijk werken met echt vuur. Maar tegenwoordig zijn er ook genoeg ‘gemaakte’ vuurbranders die behoorlijk realistisch zijn. Vooral in de donkere dagen is een vuurtje stoken in je eigen openhaard erg gezellig en kun je lekker op de bank kruipen met een beker warme chocomelk. Dus als je een openhaard hebt, steek hem eens aan! De warmte van de openhaard zorgt voor een knusse, aangename temperatuur en een gezellige sfeer in huis.

 

openhaard geeft gezelligheid

Kussen en kleden

Ook kussen en kleden geven een vorm van gezelligheid, knusheid en sfeer in huis. Hoe heerlijk is het om op ene koude dag met een beker warme chocolademelk op de bank te kruipen tegen je kussen en onder je lekker warme kleedje!

En kruip je niet onder je kleedje, dan is een kussen of dekentje ook heel decoratief!
Kies voor warme kleuren, in diverse soorten, met zachte stoffen.

Kaarsen

Natuurlijk mogen kaarsen in een sfeervol en gezellig huis niet ontbreken! Kaarsen zijn echt de manier om niet te duur je huis leuk en knus te maken. Je kan kaarsen het hele jaar door aansteken; in de zomer op je veranda, maar in de herfst en winter geeft het een beetje extra licht in de donkere dagen.

Kaarsen kan je in je hele huis neerzetten zoals in je badkamer, slaapkamer, keuken en natuurlijk  je huiskamer!

Als je een kaars voor een spiegel zet dan geeft dat een extra dimensie aan je sfeervolle kamer!

 

Gezelligheid van kaarsen

Deze kaars is van Moments of Light, die vind je in ons assortiment

Voordeur

Hoe gezellig ziet  het er uit als je entree er al leuk en sfeervol uitziet. Dit kan je bijvoorbeeld doen met een krans aan je deur. Dit zier er al zo welkom en gezellig uit. Natuurlijk kan je ook een leuke kist met een mooie plant erop bij de deur zetten

Planten en Bloemen

Planten en bloemen zijn iet alleen gezond voor de lucht in je huis, het maakt ook je huis heel huiselijk en gezellig. Vraag eens om advies bij een tuincentrum hoe je je huis het beste kunt inrichten voor de meeste gezellige sfeer met planten.


Fijne en gezellige feestdagen! Stralende Groetjes Viva Donna

 

 

Recente artikelen

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box