Terug

Wat werkt nou echt bij droge lippen?

Wat werkt nou echt bij droge lippen?

Je hebt droge lippen met velletjes en kloofjes. Wat werkt nou echt?

Door de weer kouder wordende lucht buiten en het meer gebruiken van de centrale verwarming wordt onze huid droger en meer vochtarm. Dat merken we altijd direct als eerste aan onze lippen. De lippen worden droger, je krijgt losse velletjes op de lippen en er kunnen zelfs kloofjes ontstaan. En als jou lippen zo vervelend aanvoelen dan is het zo gemakkelijk om er aan te zitten of over heen te likken. En dat moeten we nou juist niet doen! Wat je wel moet doen dat vertellen we je hieronder!

Lippenbalsem verslaving

Misschien heb je er wel eens iets over gehoord; een lippenbalsem verslaving. Een lippenbalsem verslaving ontstaat omdat de meeste lipbalsems paraffine bevatten die je huid afsluiten, waardoor de vochtbalans verstoord wordt. Hierdoor voelen de lippen weer vervelend droog en trekkerig aan en ga je weer smeren. En zo bereik je dat je niet meer zonder je lipbalsem kunt. En dit is echt niet gezond. Paraffine is een soort vet dat wordt gemaakt van aardolie / minerale olie. Hier gaat nog een flinke bewerking aan vooraf, waardoor het niet echt als 'natuurlijk' gezien kan worden. Het is een goedkope, kleur- en geurloze stof, waardoor het aantrekkelijk is voor veel cosmetica producenten. Paraffine wordt ook gebruikt om kaarsvet van te maken.

Deze lippenbalsems werken echt!

Wij verkopen Loveli en de Loveli lipbalsems bevatten de mooiste oliën, zoals arganolie en avocado-olie en candelillawas voor een gloss-achtige glans. Deze verzorgende lipbalsems bevatten geen schadelijke stoffen dus ook zeker geen paraffine! En het mooie is: je verslaving verdwijnt vanzelf en ineens merk je dat je al een week lang niets meer hebt hoeven smeren.

Er zijn in de Loveli collectie basic lippenbalsems ( in een stick en in een potje) en Lippenbalsems met een tintje. Dat zijn de seizoen balsems( Spring, Summer, Autumn en Winter) De spring edition bevat zelfs de natuurlijke UV-filter van frambozenolie. Wat in ze zomer dus direct ook de lippen beschermt tegen het verbranden door de zon.

Loveli lippenbalsem voor super zachte verzorgde lippen- viva donna beautywebshop

Hier worden de Loveli lippenbalsems gemaakt

De lipbalm in het potje is gemaakt van  (in volgorde van hoeveelheid): Castorolie, bijenwas, vitamine E, arganolie, rijstkiemolie, avocado-olie, tarwekiemolie, candelillawas, sheabutter en squalaan (werkstof uit olijfolie).

De lipbalm sticks seizoenen hebben ieder hun eigen samenstelling. Met bijvoorbeeld extra cacaoboter in de Winter edition. Dit is een lipbalm voor extra bescherming tegen de kou. En de frambozenolie in de Lipbalm Spring Edition voor een natuurlijke UV-filter. Iedere lipbalsem stick heeft zijn eigen kleur en geur.

Loveli lippenbalsem

Vanaf nu voor altijd zachte soepele lippen! Stralende Groetjes Viva Donna!

 

Recente artikelen

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box