Terug

Decaar Oxygen BB cream SPF 50

Decaar Oxygen BB cream SPF 50

Decaar must-have

Een must-have voor deze tijd van het jaar: Decaar Oxygen BB cream SPF 50

De zon is de grootste huidverouderaar die er is, en nog steeds zijn er vele mensen die huidkanker krijgen door de zon. En dit gebeurt echt niet alleen bij de mensen die alleen maar bakken in de zon. Je krijgt dagelijks zonlicht op je huid, dus het dagelijks gebruik van een spf is niet overbodig.

De Decaar Oxygen BB cream SPF 50 is een combinatie van een BB cream en een zon beschermingsfactor (SPF). Deze creme egaliseert de huid, zodat je oneffenheden niet goed meer ziet. Het  heeft geen dekkende werking, dus het ziet er erg natuurlijk uit. En uiteraard ben je met de spf 50 goed beschermd. ( Dit is voldoende voor gewoon dagelijks gebruik, als je gaat zonnebaden dan moet je wel bijsmeren met zonnebrand producten) Verder zit er Perfluor carbon in de cream verwerkt en dat zorgt voor een mooiere huid, het helpt de huid herstellen en werkt tegen fijne rimpeltjes. 

Gebruiksaanwijzing Decaar BB creme

Na het aanbrengen van je serum en je dagcrème, neem je een kleine hoeveelheid en dat breng je secuur aan op de huid zodat ieder plekje even veel product bevat. Vind je de substantie een beetje stug dan kan je het ook mengen met een beetje dagcrème.

Filmpje Decaar oxygen BB cream 

Heb je nog vragen over dit product of andere producten, laat het me dan weten via [email protected]

 

Stralende Groetjes Viva Donna!

 

Categoriën: Viva Donna's You-tube kanaal, Decaar, Decaar BB cream, Decaar Oxygen producten, Decaar Oxygen gel,  Decaar oxygen spf 30, Decaar brightening cream SFP 50, Decaar Brightening producten.

 

Recente artikelen

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box