Terug

Welke Lipstroke kies ik bij mijn CTZN nude lipstick?

Welke Lipstroke kies ik bij mijn CTZN nude lipstick?

Welke Lipstroke kies ik bij mijn CTZN NUDIVERSAL LIP DUO nude lipstick?

CTZN cosmetics heeft 5 kleuren nude lipstrokes ( lipliners / lippotloden) maar ze hebben 25 kleuren nude lipstick met bijpassende lipgloss. Welke kleur lipstroke kan jij dan het beste bij jou lipproduct gebruiken? We hebben hieronder een gemakkelijk lijstje voor je zodat je niet langer hoeft te zoeken!

Welke LIPSTROKE:past het beste bij je Nudiversal lipduo

Welke LIPSTROKE past het beste bij je CTZN NUDIVERSAL LIP DUO nude lipstick?

 

LIPSTROKE: Moja 

LIPSTROKE: Deux

LIPSTROKE: San

LIPSTROKE: Chaar

LIPSTROKE: Cinco

Hier zag je dus heel handig welke Lipstroke kies ik bij mijn CTZN nude lipstick? Veel plezier van jou CTZN lipproducten!

 

Stralende Groetjes Viva Donna!

 

Recente artikelen

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box