Terug

Tijdelijke zomerse deo van Loveli; COCONUT

Tijdelijke zomerse deo van Loveli; COCONUT

Lekker zomer vieren met Loveli Deodorant Coconut!

Loveli heeft een limited edition deodorant gemaakt van de heerlijke deodorants die geen aluminium en andere nare irriterende en vervelende ingrediënten bevatten, voor deze zomer. Een deodorant met een geur waarmee je de zomer nog meer ruikt en ervaart: KOKOS!  Kokos is voor ons dé geur van de zomer, van stranden, van cocktails en van palmbomen. We hebben hem dus niet voor niets in ons assortiment opgenomen: Loveli Deodorant Coconut.

Loveli gaat meer limited editions maken.

Loveli gaat vanaf nu vaker Limited edition geuren maken en nu dus van de eerste Limited Edition deo: Coconut! Met die o zo verleidelijke geur van kokos. 

Limited edition, want er wordt maar 1 batch gemaakt. Alleen in de normale (kleine) stick van 30 ml. Geen refills, geen XL’s, geen mini’s. Gewoon 1 stick om de zomer mee te vieren.

Wees er dus snel bij want op = op!

Maar er komen in de toekomst dus meer Limited edition geuren en wij mogen mee denken. Dus heb jij een favoriete geur? Laat het ons dan weten. Wil jij goed op de hoogte blijven van de nieuwe Loveli producten? Volg onze blog dan, want wij laten je als eerste weten als er weer wat nieuws binnen is van Loveli!

 

Mini's van Loveli

Heb jij trouwens die schattige mini's al gezien van Loveli. Je hebt de mini's in de geuren Fresh coton, Power to zen, Apple blossom en Sweet  Orange

Stralende Groetjes Viva Donna!

 

Recente artikelen

U vindt ons ook op:
Google BusinessGoogle reviewsTrustpilot reviews,  Twitter, FacebookInstagramBloglovin , Marktplaats
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box