Terug

Waarom verkopen wij natuurlijke cosmetica?

Waarom verkopen wij natuurlijke cosmetica?

Hier lees je meer over onze zoektocht naar mooie natuurlijke cosmetica merken met mooie resultaten voor onze huid maar ook voor het milieu.

Wij verkopen inmiddels steeds meer natuurlijke cosmetica producten. Hier lees je meer over onze zoektocht naar mooie natuurlijke cosmetica merken met mooie resultaten voor onze huid maar ook voor het milieu.

 

Van origine kom ik uit de wereld van de Drogisterij en parfumerie hierin was de liefde voor cosmetica geboren. Later ben ik gaan leren voor schoonheidsspecialiste en toen merkte ik al dat in de gewone huis tuin en keuken merken ( bijvoorbeeld Nivea of huismerken) toch veel ingrediënten verwerkt worden die niet altijd even goed zijn voor je huid, vaak goedkoop. Het ging me tegen staan dat ik steeds meer klachten hoorde van irritatie en afhankelijkheid van deze merken.

We zijn er toen al snel mee gestart om merken te zoeken die beter waren voor de huid met goede ingrediënten( Lees: welke ingrediënten wil je niet in je cosmetica hebben). We kwamen uit bij Neoderma en Decaar. Topmerken met veel natuurlijke ingrediënten, hoewel niet 100% maar wel met veel goede resultaten.

 

Merken:

Inmiddels zijn we meerdere merken tegen gekomen in onze zoektocht die bijzonder zijn. Zoals bijvoorbeeld

  • ZAO, de natuurlijke make-up die 100% natuurlijk is, zelfs de verpakking is gemaakt van bamboe.
  • zZacht, het eerste en tot nu toe enige merk met Prebiotica en probiotica in het product dat zeer effectief is bij veel huidproblemen. Zelfs bij pasgeboren baby’s te gebruiken.
  • Naïf, een merk dat 100% natuurlijk is en verpakkingen heeft van suikerriet en ook een geweldige lijn heeft voor zowel baby’s en kinderen als volwassenen
  • Kaé, dat 100% natuurlijk is en gemaakt is van Pure argan olie, eerste koude persing uit Marokko.

 

Wij zijn super trots op dat we deze merken in ons assortiment mogen hebben!!

 

Will je meer weten over deze merken of weet jij nog een bijzonder merk met een mooi verhaal, laat het me dan weten op [email protected]

 

Stralende groetjes Viva Donna!
 
U vindt ons ook op:
Google BusinessGoogle reviewsTrustpilot reviews,  Twitter, FacebookInstagramBloglovin , Marktplaats

 

Recente artikelen

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box