Terug

Sporten met make-up; wel of niet doen?

Sporten met make-up; wel of niet doen?

Sporten met make-up; wel of niet doen?

Het is belangrijk om regelmatig te sporten om een gezocht en fit lichaam te houden.

De één sport thuis, de ander buiten of in de sport school. Sommigen willen er ook tijdens het sporten graag goed uitzien of zijn eigenlijk een beetje te lui om voor het sporten de make-up eraf te halen. Make-up op hebben tijdens het sporten is echter niet zo goed voor je huid en wij van Viva Donna vertellen je waarom! 

Sporten zorgt ervoor dat je gaat zweten, tenminste, dat is wel de bedoeling! Als je gaat zweten betekent het dat je lichaam een manier zoekt om af te koelen, maar ook om onzuiverheden uit het lichaam te zweten. Door veel te drinken kan je dit proces verbeteren. Niet iedereen zweet even veel, maar als je een laag make-up op hebt en je gaat zweten, kan je make-up uit gaan lopen. En de onzuiverheden in en onder je make-up kunnen geen weg vinden om zich naar buiten te wurmen.

Verder wrijf je tijdens het sporten als je zweet ook regelmatig over je huid, met een handdoek, maar soms ook met je handen. Hierdoor wordt je make-up samen met het zweet en talg op de huid echt een rommeltje!

Sporten met make-up is dus niet zo’n slim idee, niet alleen omdat je het er toch vanaf zweet maar ook omdat je gezicht hier erg onzuiver van kan worden. Doe dus een reiniger in je sporttas en reinig je gezicht daarom dus goed voordat je gaat sporten! Het is een kleine moeite en als het in je tas zit kan je het nooit vergeten. Je zal zien dat het sporten ook jou huid ten goede komt!

Na het sporten kan je lekker even douchen en dan gewoon je make-up weer aanbrengen!

Stralende Groetjes Sandra van Viva Donna

________________________________________________________________________________

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box