Terug

Hoera! Viva Donna bestaat 5 jaar!

Hoera! Viva Donna bestaat 5 jaar!

Hoera! Viva Donna bestaat 5 jaar!

Jeetje wat is de tijd hard gegaan! Mijn website bestaat al weer 5 jaar! Het is begonnen uit nood, maar uitgegroeid tot iets heel moois en grootst! Zo zie je maar, waar een deur dicht gaat gaat ook een deur weer open!

Hoe Viva Donna begon:

In 2013 heeft mijn dochter een ernstig ongeluk gehad waardoor ze hersenletsel heeft opgelopen en ik veel met haar in de weer was. Het was op dat moment niet mogelijk voor mij om de salon uit te breiden en veel op afspraak te werken. Maar wel kwam ik overal  van die leuke producten tegen, leuke sets, hebbedingetjes, mooie huidverbeterende merken, make-up merken, noem maar op!! Dus de weg naar een webshop was eigenlijk snel gemaakt. Ik kon in het bijzijn van mijn dochter en in de tijd die ik voor mijzelf had aan de webshop werken, de bestelling klaarmaken en wegsturen.

Inmiddels gaat het gelukkig beter met mijn dochter. Al is een deel van het letsel blijvend helaas. De salon heb ik weer opgepakt en met de webshop zijn we aan het groeien. Mijn dochter vindt het erg leuk om mee te helpen met het inpakken van de pakketjes. We zijn dus al met al erg trots op haar en op de groeiende webshop!

We hebben hele mooie merken in het assortiment waar we heel trots op zijn. 

Hoera Viva DOnna 5 jaar

Viva Donna Feestacties 

We vieren 3 dagen feest. En wel op de volgende wijze:

  • Iedere bestelling krijgt een leuk presentje cadeau.
  • De eerste 20 bestelling per dag krijgen nog een extra cadeautje die iedere dag anders is.
  • En op 3 februari doet iedereen die een bestelling plaatst mee met de verloting van de Decaar Breath of life huidverbetering pakket. Houd je email dus in de gaten! Krijg jij onze Beautynews nog niet? Schrijf je dan nu in!

Stralende Groetjes Sandra

________________________________________________________________________________

Recente artikelen

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box