Terug

Het RevitalTrax 5 Stappenplan naar een mooiere huid

Het RevitalTrax 5 Stappenplan naar een mooiere huid

Het RevitalTrax 5 Stappenplan naar een mooiere huid

Wil jij echte huidverbetering? Dan is RevitalTrax jouw merk! Deze producten geven echt hele mooie huidverbetering in 6 weken. Ik heb het zelf getest en het is goed zichtbaar!  Het is huidverbetering van binnenuit en van buitenaf. met goede gezichtsverzorging en een voedingssupplement! Hoe je dat stap voor stap aanpakt dat lees je hieronder!

Hier vind je de beste collageenpreparaten ->

Stap 1. Drink collageen voor een mooie huid van binnenuit

Mix voor een maximale absorptie 's ochtends voor het ontbijt of 's avonds voor het slapen gaan 1 stick met water, thee of sap.

RevitalTrax Anti-Aging Collageen Complex is een drinkbaar beautysupplement in poedervorm met gepatenteerde VERISOL® Bioactieve Collageen Peptiden, vitamine Ester-C®, Zink en Biotine, ontwikkeld voor het verzorgen van je huid, haren en nagels van binnenuit. 

RevitalTrax Anti-Aging Collagen Complex

Stap 2. Reinig je huid 

Reiniging is de aller eerste en belangrijkste stap in goede huidverzorging. Verwijder eerst eventuele make-up. Meng vervolgens de skin cleanser in je handen met lauwwarm water en masseer dit op je gezicht. Spoel het af met water en dep je gezicht droog met een schone handdoek.

Deze zeepvrije gezichtsreiniger reinigt grondig elk huidtype zonder de natuurlijke beschermlaag aan te tasten. Het voorkomt en verwijdert onzuiverheden en het eventuele overtollige vet op je huid, waardoor de huid fris en zuiver oogt en aanvoelt. Gebruik de skin cleanser twee keer per dag voor een glimvrije huid en zichtbaar gaver resultaat! 

RevitalTrax Skin Cleanser. Zeepvrije gezichtsreiniger met Tea tree oil.

Stap 3. Herstel je huid met de moisturizing lotion

Breng altijd na het reinigen van de huid een juiste hoeveelheid RevitalTrax moisturizing lotion aan op je vingertoppen en masseer dit zachtjes op je gezicht en hals tot het geabsorbeerd is.

Deze lotion biedt bescherming voor je huid en is een uitstekende hydratatie. Hennepzaadolie bevat veel waardevolle mineralen, antioxidanten en vitamines voor de huid. De lotion is nodig om na het reinigen van je huid de pH-waarde/zuurtegraad weer op peil te brengen en werkstoffen van de volgende producten die aangebracht worden nog beter hun werk te laten doen.

RevitalTrax Moisturizing Lotion. Diep hydraterende gezichts lotion met hemp seed oil.

Stap 4. Geef je huid een boost met de serums

Breng een van de RevitalTrax serums aan op je gezicht, hals en decolleté en masseer dit in. Vitamin-C en Hyaluronic kun je overdag en 's avonds gebruiken. Retinol enkel in de avond.
Het 12% Vitamin-C Serum is een boost voor elke dag en verbetert de conditie van de huid. Het vermindert tevens pigmentvlekken en rode bultjes. Het 2% Hyaluronic Serum werkt vochtinbrengend en zorgt voor een gezonde huidbarriere, wat resulteert in een jongere uitstraling. Het 2% Retinol Serum werkt celvernieuwend en tegen huidveroudering. Het heeft tevens een positieve invloed op een onzuivere huid en pigmentvlekken. 

RevitalTrax Hyaluronic Serum, Vitamin-C Serum en Retinol Serum.

Stap 5. Voed je huid met de dag- en nachtcrème

Breng een juiste hoeveelheid crème aan op je vingertoppen en masseer dit zachtjes op je gezicht en hals tot het geabsorbeerd is. Doe dit zowel 's ochtends als 's avonds.

Deze dag- en nacht crème met hyaluronzuur is geschikt voor alle huidtypes. Het verzorgt, hydrateert en voedt de huid en beschermt tegen een droge en ruwe huid. De huid wordt als het ware opgevuld waardoor fijne lijntjes in het gezicht minder zichtbaar zullen worden. De huid zal soepel aanvoelen omdat de elasticiteit wordt verbeterd.

RevitalTrax Moisturizing Cream met Hyaluronic Acid. Vochtinbrengende dag- en nachtcrème met hyaluronzuur.

Door elke ochtend en avond deze 5 stappen te doorlopen, verzorg je je huid zowel vanaf de buitenkant als van binnenuit. Deze combinatie zorgt voor een optimaal gewenst resultaat. 

Wil je alle RevitalTrax producten nog eens rustig bekijken? Je vindt ze hier.

Stralende Groetjes Sandra van Viva Donna

Hieronder zie je de Revitaltrax voedingssupplementen die de huid, haar en nagels een boost geven. Klik op de foto om direct de Revitaltraxproducten te bekijken.
 

collageen en vitamine c

_________________________________________________________________________

 

Recente artikelen

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box