Terug

Herfst Look Zao

Herfst Look Zao

De nieuwe najaar en winter look van Zao is uit, probeer hem snel uit!

In het najaar van 2019 houden we de make-up bij Zao over het algemeen heel natuurlijk. Vooral veel mooie huidjes en verder bijna geen make-up. De focus ligt dus nog steeds op de huid.
Wat eerder met een glow mocht gaan we nu meer richting de matte huiden.

 

NATUREL SKIN

Complexion base 700 of Sublim Soft 750:

Dit product breng je aan onder de foundation. Geeft een frisse teint.
Waarom is dit de ideale basis? Ervaar het product! Direct een gezonde uitstraling. Breng de Zao complexion base of Zao Sublim soft aan met een foundation penseel voor een luchtig effect.
Om een mat effect te creëren kies je de Sublim Soft (niet bij een droge huid).

Compact foundation: Hydrateert, beschermd en egaliseert.
Waarom de Zao compact foundation? De crème textuur geeft in de herfst een prettig gevoel op de huid. De herfst look creëer je door alle imperfecties te egaliseren. Breng het product aan met een foundation penseel of foundation sponge voor een luchtig effect.RODE LIPPEN

De klassieke rode lippenstift is opvallend veel aanwezig.
De lippen worden verhuld in deze statement kleur, met een (demi) matte finish.
Van frisse rood tinten, tot diepere rood tinten. Nu weten wij natuurlijk dat ZAO geen gebruik maakt van Carmijn, er zijn dus geen fel rode lippenstiften in het assortiment. Daarom kiezen wij voor de diep rode/bruine tinten.
De Zao lippenstift word vooral gecombineerd met een zeer minimale make-up.
De huid is mooi gepolijst, en de lippen zijn echt de hoofdrol speler.

Rode lip producten: Kies een matte finish met de lip'ink 440 of soft touch lipstick 436. Ga je liever voor glans? lipstick 465 of lip polish 031/ 036 zijn mooie alternatieven. 

 

VAN WENKBRAUWEN NAAR WIMPERS

Het omhoog borstelen van de wenkbrauwen is nu wel weer een beetje geweest. We brengen de wenkbrauwen weer netjes in vorm aan voor een verzorgde uitstraling.
Dit najaar zien we dat de focus verplaatst van de wenkbrauwen naar de wimpers. De wimpers mogen de aandacht opeisen. 
We mogen dikke lagen mascara aanbrengen, aan de bovenkant en de onderkant. 

 

SPELEN MET EYELINER

De eyeliner mag weer creatief gebruikt worden.
Grafische lijnen zorgen voor een opvallende maar minimal look. Zo plaatsen we eyeliner in de arcade boog, of brengen de eyeliner aan onder het oog. 
Maar we zien niet alleen subtiele grafische lijnen, ook grootste opvallende looks. Zet de eyeliner wat harder aan, wees niet te zuinig. Het gehele ooglid zou bedekt mogen worden.
Alles mag, als het maar creatief is.
 

ZONSONDERGANG

Een volledige make-up look aanbieden.
Steeds vaker zien we in de make-up de kleuren van de zonsondergang terugkomen. Oranje, roze, rood, bruin. Kleuren die de huid verwarmen, je gezicht doen stralen. Niet alleen voor de zomer periode maar ook voor de herfst 2019 is de ‘sunkissed’ make-up weer de trend.
Er zijn veel verschillende manieren om deze kleur combinaties te maken.

Oogschaduw 119: Kies en terracotta oranje tint die over het gehele ooglid wordt aangebracht. Blend deze mooi uit tot aan de acadeboog. Voor een totale look breng je dezelfde kleur aan onder het oog.

Blush 321: Kies een warme roze tint om de warmte in de huid te houden. Leg de focus op het appeltje van de wangen en blend de kleur uit naar buiten toe.

Lipstick 466 of 467Ook hier komt die warmte weer terug. Om een overloop in de make-up te creëren pak je een nude bruine lipstick. Deze hoeft niet op te vallen.

 

Veel plezier met de nieuwe najaar en winter look, Stralende groetjes Viva Donna!

 

 

 

 

Recente artikelen

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box